spiller ikonisk queen-rolle:

Sjekk den utrolige forvandlingen

Den prisbelønte skuespilleren Rami Malek satt så lenge i sminkestolen under opptakene til filmen «Bohemian Rhapsody» at han sovnet.

Skuespilleren Rami Malek (37) forvandling til Queen-vokalisten Freddie Mercury i filmen «Bohemian Rhapsody» er utrolig.

Rami Malek er best kjent for sin rolle som Eliot Alderson i dramaserien «Mr. Robot.

Prikk lik

Skuespilleren er nesten prikk lik Queen-sangeren, men det var en krevende prosess som måtte til for å ligne mest mulig på rocke-ikonet.

Rami Malek forteller til Entertainment Weekly at han hadde så lange økter i sminkestolen før opptak at han noen ganger sovnet.

– Når du åpner øynene og ser en helt annen person kikke tilbake på deg i speilet, så er det et meget bekreftende øyeblikk, sier han til Entertainment Weekly.

Fikk økt selvtillit

Skuespilleren forteller videre at det å ligne så mye på Freddie Mercury hjalp til å øke selvtilliten han trengte for å spille rollen.

LIVE AID: Rami Malek gjenskaper den legendariske konserten Queen gjorde under Live Aid i 1985. Foto: Fox film
LIVE AID: Rami Malek gjenskaper den legendariske konserten Queen gjorde under Live Aid i 1985. Foto: Fox film

Nå har spørsmål også dukket opp om hvorvidt skuespilleren synger slik som Freddie Mercury, som hadde en stemme som spente over fire oktaver.

Vokalene vi hører i filmen er av Rami Malek blandet sammen med stemmen til Marc Matel. Kanadiske Matel har høstet mye skryt for sine Queen-etterligninger på Youtube.

– Det er en sammensetning av noen få stemmer. Men i hovedsak er det mitt ønske at vi får høre mest mulig av Freddie Mercury, det er det som er hovedtanken, sa Rami Malek til New Musical Express.

God research

Researchen til rollen har vært svært grundig for Rami Malek, som har studert Freddie Mercury gjennom intervjuer og opptredener.

– Hvert eneste øyeblikk jeg gikk inn i rollen var en stor utfordring, avslutter Malek.

En hyllest

Filmen følger Queens fremgang gjennom deres ikoniske låter og deres nedtur i takt med at Freddie Mercurys utsvevende livsstil.

Filmen er en hyllest til vokalisten som trosset stereotyper og ble en av verdens mest elskede artister.