KRANGLER: Cardi B (til høyre) har tidligere gått til fysisk angrep mot Nicki Minaj. Nå har hun lagt ut en lengre tirade mot henne på Instagram.
KRANGLER: Cardi B (til høyre) har tidligere gått til fysisk angrep mot Nicki Minaj. Nå har hun lagt ut en lengre tirade mot henne på Instagram. Foto: Charles Sykes

Stjernekrigen fortsetter:

La ut telefonnummeret til Nicki Minaj på Instagram

I en video der hun langer ut mot et tidligere låtsamarbeid med Nicki Minaj legger Cardi B ut telefonnummeret til rapkollegaen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Stemningen mellom rapperne og postjernene Cardi B og Nicki Minaj har lenge vært amper.

Under en fest under New York Fashion Week tidligere i år skal Cardi B ha kastet seg mot motstanderen sin, før hun ble stoppet av sikkerhetsvakter.

Hun skal da ha kastet en sko i retning Minaj.

Den eneste som skadet seg i situasjonen var Cardi B selv, som fikk en albue i hodet fra en sikkerhetsvakt.

I ettertid har Cardi B raljert mot Minaj flere ganger på Instagram, men i en ny serie innlegg går hun enda lengre enn tidligere.

Mandag publiserte hun en tirade der hun går gjennom alt fra deres tidligere fysiske konfrontasjon til krangling om verselinjene på låten Motorsport, som rapperne gjorde sammen med hiphop-gruppen Migos i fjor.

Det er da hun viser fansen at hun har prøvd å ringe Minaj flere ganger, ved å vise frem anropsloggen sin på mobilen sin, at hun eksponerer Minajs private telefonnummer til hele verden. En rekke kommentarer på innlegget sier at de har prøvd å ringe superstjernen.

Selv om det ikke fremgår i videoen at det er et direkte forsøk på å dele nummeret hennes, spekulerer Hollywood Reporter i at det kan ha sammenheng med at Minaj er blitt anklaget for å ha delt Cardi B's telefonnummer tidligere, som skal ha resultert i at hun skal ha blitt trakassert av fansen.