Sjokk-exit i Skal vi danse – Sophie Elise trekker seg

Sophie Elise Isachsen (23) er ikke med videre i Skal vi danse.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lørdag formiddag valgte Sophie Elise å trekke seg fra dansekonkurransen.

Bloggeren har de siste ukene imponert stort og rykket oppover dommernes poenglister. Likevel har 23-åringen nå bestemt seg for å forlate programmet.

Sjokk-exiten ble offentliggjort i starten av lørdagens sending.

Ikke en spontan avgjørelse

Sophie Elise sier selv til TV 2 at det var en nøye gjennomtenkt avgjørelse.

– Det var ikke en enkel avgjørelse, men heller ikke en spontan en. Det har vært noe jeg har tenkt på, og jeg har pratet med TV 2s psykolog og med produksjonen, og alle ble enige om hva som er best for meg.

– Hele denne Skal vi danse-opplevelsen har vært bare positiv, det er meg det handler om, forteller hun.

Kveldens sending vil gå som planlagt, men ingen ryker ut av programmet. Paret som får færrest stemmer i danseduellen vil derimot få med seg tre minuspoeng inn i neste sending.

Sophie Elise har de siste ukene kjent på tristhet, og sier at hun har vært så sliten i hodet at hun har begynt å gå til angrep på seg selv.

– Beste jeg har opplevd

Likevel mener hun at Skal vi danse har vært den beste opplevelsen hittil i livet.

– Skal vi danse har vært den beste opplevelsen i mitt liv, men da ble det så utrolig tydelig at jeg må ta vare på meg selv. Skal vi danse har gitt meg troen på meg selv på en måte som er helt uvurderlig. Det har gitt meg troen på at jeg kan ha det bra hele tiden, men da krever det også at man tar tak og at man gjør det nå. Det er ingen dramatisk grunn, jeg bare har det ikke så bra, sier hun åpenhjertig.

Bloggeren forteller at hun nå går på antibiotika etter å ha fått en infeksjon i bekkenet.

– Jeg merker at jeg ikke klarer å hente meg helt inn. Legen har gitt meg råd om å hvile, men det er ikke så lett å kombinere med mye trening. Når man da i tillegg er utkjørt psykisk, så blir det litt for mye.

Takker fansen og danseparneren

Harstad-jenta takker alle som har gitt henne stemmer og kommet med tilbakemeldinger i løpet av høsten.

– Alle stemmer og tilbakemeldinger har betydd så uendelig mye, det er derfor jeg også for første gang i mitt liv tør å hjelpe meg selv, fordi det fortjener jeg. Det har jeg gjort at jeg virkelig har fått troen på meg selv på en måte jeg virkelig trengte.

Dansepartneren Benjamin Jayakoddy har vært en stor støtte for 23-åringen gjennom hennes tid i Skal vi danse.

– Benjamin har vært nesten hele Skal vi danse-opplevelsen min. Det er fint å bli sett for den man er, og virkelig bli satt pris på for den man er. Det er ikke enkelt å være trener for noen som har det vanskelig og hele tiden tviler på seg selv, hyller hun, og legger til:

– Han har vært helt fantastisk. Det er også derfor jeg har vært så glad etter hver gang vi har danset, det er hans fortjeneste at jeg har følt meg såpass trygg.

– Full forståelse

TV 2s programdirektør Jarle Nakken sier at 23-åringen har vært en fantastisk deltaker.

– Vi er veldig takknemlig for at hun har vært med i denne sesongen. Helse kommer alltid først, og vi har selvsagt full forståelse for Sophies valg, sier Nakken.