Hegerberg-show i ny Lyon-seier

Ada Hegerberg scoret to mål og la opp til to da Lyon tok tre nye poeng i fransk 1. divisjon fotball med 5-0-seier borte mot Metz lørdag.

SCORET TO: Ada Hegerberg hadde en god dag på jobben. Foto: Valentyn Ogirenko

Hegerberg scoret ledermålet i det 7. minutt fint framspilt av Shanice van de Sanden. To minutter senere var hun nest sist på ballen da Emelyne Laurent doblet ledelsen.

Så ble det ikke flere mål før i annen omgang. Hegerberg punkterte kampen på returen etter et hodestøt fra Wendie Renard, før hun i det 62. minutt slo det Lyons nettsted beskriver som en «genial» pasning til Delphine Cascarinos 4-0-mål.

Amel Majri satte punktum ti minutter før full tid. Da hadde Hegerberg gått av banen for å lade batteriene til onsdagens returkamp mot Ajax i mesterligaen. Lyon har 4-0 å gå på fra første kamp, men lot flere faste spillere hvile lørdag.

Lyon tok sin åttende seier på like mange seriekamper og er oppe i 32-1 i målforskjell. Hegerberg har scoret ni av målene.