SKILT: Stjerneparet skilles etter ni års ekteskap.
SKILT: Stjerneparet skilles etter ni års ekteskap. Foto: Chris Pizzello / AP

Nå skilles stjerneparet

Seks måneder etter stjerneparet annonserte bruddet er skilsmissepapirene levert.

Skuespiller Channing Tatum (38) og danser Jenna Dewan Tatum (37) har vært gift i ni år, og har datteren Everly (5) sammen.

Nå går de hvert til sitt, og skilsmissen skal være på et vennskapelig nivå, skriver People.

Magasinet har fått innsyn i dokumentene, hvor det er opplyst om gjensidig skilsmisse og likt fordelt foreldreomsorg for datteren.

Møttes på settet

Paret møttes under innspillingen av dansefilmen «Step up» fra 2006. Kjemien mellom Tatum og Dewan var umiddelbar, og filmen var også Tatums gjennombrudd.

Selve bruddet ble offisielt etter de begge la ut samme tekst på sine respektive Instagram-kontoer.

Der skrev de:

«Vi har med kjærlighet valgt å gå fra hverandre. Vi har vært vanvittig forelsket i mange år, og hatt en magisk reise sammen. Ingenting har endret seg når det kommer til hvor mye vi elsker hverandre, men kjærlighet er et vakkert eventyr som tar oss i forskjellige retninger nå.»

Romanserykter

Etter bruddet ble kjent for et halvt år siden har ryktene florert om romanser på begge sider. I oktober ble det kjent at Tatum dater den britiske sangerinnen Jessie J, skriver People.

Til tross for romanseryktene skal det ikke være noen sure miner mellom eks-paret, og de har til stadighet gått offentlig ut og støttet hverandre siden bruddet ble kjent.