EGET MERKE: Kjetil Nørstebø har en U på tskjorta si. Nå forklarer han hvorfor.
EGET MERKE: Kjetil Nørstebø har en U på tskjorta si. Nå forklarer han hvorfor. Foto: TV 2

Farmen-Kjetil snek med seg ulovlig eiendel inn på Farmen-gården

GOD KVELD NORGE (TV 2): Kjetil Nørstebø avslører hva U-en på tskjorta står for.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Inne på Farmen-gården blir Kjetil Nørstebø ofte observert med en tskjorte med en hvit U på. Nå avslører han til God kveld Norge hva U-en står for og at han snek med seg ulovlig reklame for sitt eget skisenter inn på gården.

– Historien bak den U-en er at det er rett og slett logoen fra destinasjonen Uvdal, og Uvdal skisenter. Så det var en helt fantastisk følelse å få med seg den inn der. Jeg viser den på alle høydepunktene. Tvekamper, førstekjempevalg, da jeg var storbonde – det var kjempestas, forteller han.

  • Se God kveld Norge på TV 2 lørdager kl. 22.15 eller når du vil på TV 2 Sumo.

Løy om tskjorta

Han mener det har litt å si for lokalsamfunnet.

– Det er moro når folk her hjemme kjenner igjen den u-en og skjønner hva jeg har gjort, forteller han til God kveld Norge.

Kjetil er deleier i skisenteret, og har flere interesser rundt turismen i Uvdal. Tskjortebruken er dermed strikk i strid med Farmens retningslinjer om at deltagerne skal ta med seg nøytrale klær på gården.

– Første dagen vi var på Opaker og skulle inn på gården, så var det full gjennomgang av alle klærne mine. Hvert minste plagg skulle gjennomgås. De sjekket hva man hadde med av merker. Jeg hadde ordnet denne t-skjorta med en «U» på, og tatt vekk «Uvdal». Også spør de fra Strix: «Hva er den U-en?». «Nei jeg vet ikke hva det er» sa jeg. Så fikk jeg lurt med meg den u-en inn.

Var redd for å bli oppdaget

– Jeg var livredd de første dagene for at de skulle ta fra meg den t-skjorta.

Presseansvarlig for Farmen, Alex Iversen, sier til God kveld Norge at de er skuffet over Nørstebø, men at det ikke vil få noen konsekvenser for han.

– Vi er avhengig av en stor grad tillit og åpenhet fra deltagerne, både før og under produksjon. Vi er skuffet over at vi ikke ble informert om denne t-skjorten på forhånd sier Iversen.

Kjetil tar et kraftig oppgjør med Paal foran de andre