Mystisk Salah-gave avslørt

Mohamed Salah (26) fikk presang av tilskuer etter to mål mot Røde Stjerne.

Se Liverpool mot Cardiff på TV 2 Sport Premim og Sumo lørdag fra kl. 16.00.

Mohamed Salah er i vinden igjen. Forrige helg senket han Huddersfield med kampens eneste scoring, mens han hadde to mål i 4-0-seieren over Røde Stjerne onsdag.

Etter kampslutt gikk egypteren bort til en tilskuer som holdt opp en plakat med en arabisk tekst for å gi fra seg drakten.

I retur fikk Salah en mystisk gave, som han tok under armen og med seg i garderoben.

Ifølge avisen Daily Mail var det en boks med sjokolade fra belgiske Corné Port Royal Classic Assorted til 450 kroner.

BELGISK SJOKOLADE: Mohamed Salah fikk en boks med sjokolade av en tilskuer etter 4-0-seieren over Røde Stjerne tirsdag kveld.
BELGISK SJOKOLADE: Mohamed Salah fikk en boks med sjokolade av en tilskuer etter 4-0-seieren over Røde Stjerne tirsdag kveld. Foto: Peter Powell

Og Salah kan unne seg en liten utskeielse, for mot Røde Stjerne nådde han 50 scoringer for Liverpool. Milepælen brukte han bare 65 kamper på. Ingen Liverpool-spillere har klart det på færre kamper.

– Det er stort. Jeg er glad for å ha scoret mitt mål nummer 50 for Liverpool. Vi vet hvordan vi skal spille sammen og kjenner hverandres kvalitetene, sa Mohamed Salah til BT Sport etter den knusende seieren over Røde Stjerne i Champions League.

Salah tok Liverpool med storm forrige sesong. Den tidligere Liverpool-spilleren scoret 44 mål i alle turneringer. Det har ikke startet like bra denne sesongen, men Salah står nå med seks nettkjenninger.

– Jeg tvilte ikke på ham. Han var heller ikke i tvil. Om du hele tiden blir spurt om måltørken, så kan du begynne å tro at noe egentlig er galt og at folk er misfornøyde, uttalte Liverpool-manager Jürgen Klopp etter kampen.

Liverpool ligger på andreplass i Premier League og møter Cardiff lørdag.