Rösler beskylder Sarpsborg-spillerne for å filme

Malmö-trener Uwe Rösler var ikke imponert etter kampen mot Sarpsborg.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

To sene scoringer og spyttende bortefans var bare noe av det som ble pratet om etter en høydramatisk kamp mellom Sarpsborg og Malmö.

Mange mente i tillegg at Marcus Rosenberg burde fått rødt kort etter å ha plantet skulderen i ansiktet på Kristoffer Zachariassen.

Se situasjonen i slutten på videoen øverst.

Det likte ikke Malmö-trener Uwe Rösler. I intervju med TV 2 kontret han med å beskylde Sarpsborg-spillerne for å filme.

– Jeg så det ikke. Jeg snudde meg bort og prøvde å gi Marcus ballen, og så lå plutselig en spiller nede. Det var mange dueller i dag. Også filming, det nevnte du ikke, sier Rösler til TV 2s reporter Kasper Wikestad.

– Hvem filmet?

– Du bør se kampen. Nummer 27, han skulle fått et gult kort for det. Så det er urettferdig å nevne den andre situasjonen.

Situasjonen Rösler henviser til er da Sarpsborgs Rashad Muhammed gikk over ende innenfor Malmös straffefelt midtveis i andreomgang.

FALT LETT: Malmö-spillerne ville ha gult kort for filming til Rashad Muhammed.
FALT LETT: Malmö-spillerne ville ha gult kort for filming til Rashad Muhammed. Foto: FREDRIK VARFJELL

TV 2s kommentatorpar for anledningen, Kasper Wikestad og Solveig Gulbrandsen, konkluderte på sin side med at dommer gjorde rett i å vinke spillet videre – uten å gi verken straffe eller gult kort for filming.

​Til tross for at han lot seg irritere, valgte Rösler også å berømme et hardkjempende Sarpsborg-lag.

– Jeg forventet at vi hadde mer kontroll på banen og hadde mer ball. Men vi hadde ikke selvtilliten og roen. Vi ble sugd inn i Sarpsborgs måtte å spille på. Det ble mange dueller og andreballer, og da var Sarpsborg bedre enn oss.

– Sarpsborg gjorde det veldig vanskelig for oss.

Den tidligere Tippeliga-treneren mener laget hans ikke fortjente å vinne torsdag kveld.

– Ingenting endrer seg med dette. Jeg sa før kampen at begge lag vil gå for å vinne hjemmekampene sine. Det er bare synd at vi ikke får tre poeng, men vi fortjente det nok ikke.

– En jævla lang dødball

Bergenseren Andreas Vindheim så lenge ut til å bli matchvinner for Malmö, men seieren glapp tre minutter før slutt. Han trakk også frem Sarpsborgs måte å spille på etter kampen.

– Vi gikk for tre poeng, men slik kampen ble er nok 1-1 greit. Sarpsborg gjør det vanskelig for oss. Jeg føler kampen er en jævlig lang dødball. Vi er ikke tøff nok i duellene, og Sarpsborg spiller på det de er bra på, sier den tidligere Brann-spilleren til TV 2.