LIKE: David Schwimmer (venstre) er for mange kjent som karakteren «Ross Geller» i den ikoniske situasjonskomedien «Friends». Tyven (høyre) er mest kjent for å være hans uheldige dobbeltgjenger.
LIKE: David Schwimmer (venstre) er for mange kjent som karakteren «Ross Geller» i den ikoniske situasjonskomedien «Friends». Tyven (høyre) er mest kjent for å være hans uheldige dobbeltgjenger.

Kriminelle «Ross» er endelig identifisert

Det er ikke alle kriminelle som kan skryte av å bli verdenskjent etter et mindre tyveri, men det kan denne mannen, som nå er identifisert.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Could we BE any more overwhelmed with the response, tvitret politiet i Blackpool humoristisk, og refererer til Chandlers sarkastiske talemåte i Friends.

Den uheldige tyven fikk nok mer oppmerksomhet enn han hadde håpet på etter han stjal en jakke, en mobiltelefon og en lommebok fra en restaurant.

Verdens publikum ble nemlig kjapt oppmerksomme på at mannen lignet David Schwimmers ukjente dobbeltgjenger.

Identifisert

Den overveldende responsen etter politiet publiserte et bilde av mannen bærende på en ølkasse, har nå ført til at han har blitt identifisert.

En talsperson i politiet uttalte at de bare mangler å lokalisere mannen, skriver BBC. De takker også for den overveldende responsen som har ledet politiet i riktig retning.

Etter politiet la ut bildet på Facebook, ramlet det inn med kommentarer fra ivrige fans av TV-serien «Friends».

«Lay off him. He grew up with Monica. IF YOU DIDNT EAT FAST, YOU DIDNT EAT», skriver en Facebook-bruker.

Politiet sjekket derimot Schwimmer tidlig ut av saken, og skrev på sosiale medier:

– Takk til alle for deres raske respons. Vi har undersøkt denne saken grunding og har nå fått bekreftet at David Schwimmer var i Amerika på denne datoen, skriver politiet i Blackpool.

– Det var ikke meg

Skuespilleren fattet også interesse for saken, og publiserte kjapt et innlegg på Facebook og Twitter der han hevdet å være i New York på tidspunktet tyveriet fant sted.

I innlegget la han ved en video, hvor han bærer en kasse øl forbi et overvåkningskamera, og titter skyldig opp mot linsen.

I teksten skriver han:

«Politioffiserer, jeg lover at det ikke var meg. Som dere kan se så var jeg i New York. Til det hardtarbeidende politiet i Blackpool, lykke til med etterforskningen.»