Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Misbruket skal være av særlig rå, farlig eller brutal karakter, og flere ukjente gjerningspersoner skal være involvert, skriver TV2.dk.

Kvinnen skal være biologisk mor til fire av barna, mens mannen er biologisk far til to av barna.

Påtalemyndighetene i Syd- og Sønderjyllands Politi har tiltalt paret for 17 tilfeller av vold og seksuelt misbruk som skal ha foregått fra 1987 til 1994.

Begge de tiltalte nekter straffeskyld.

Datteren var premie

I et av tilfellene skal parets fire år gamle datter ha vært premie i et spill med andre personer om narkotika og alkohol.

I andre tilfeller skal barna ha blitt utsatt for seksuelle overgrep av foreldrene, eller blitt tvunget til seksuell relasjon med hverandre.

I ett forhold skal foreldrene ha tvunget deres ni år gamle sønn til å ha sex med deres fem år gamle datter.

Seksuelt samvær med en hund inngår også i anklagene.

Utsatt for tortur

I tillegg til gjentatte forhold av seksuelle overgrep, skal de fire barna systematisk ha blitt utsatt for voldelig misbruk av torturlignende grad.

En av de tiltaltes døtre skal ved flere anledninger ha besvimt i forbindelse med kvelning eller at moren holdt hodet hennes under vann.

Flere av barna skal ha blitt brukt som mål under knivkasting, utsatt for kvelning og fastbundet på ulike måter.

Alle barna har også blitt utsatt for slag av forskjellige gjenstander, som pisk og belter, og blitt truet på livet ved flere anledninger.

Lang etterforskning

Saken mot de to tiltalte har vært under etterforskning siden november 2017, og rettsaken skal foregå i mars og april 2019. Paret har vært varetektsfengslet under etterforskningen.

Det var den ene datteren som selv fortalte politiet om overgrepene i august 2017. Ettersom handlingene skal ha skjedd for over 20 år siden, kan det være en utfordring for påtalemyndighetene å skaffe konkrete beviser.

Politiet har derimot fått detaljerte beskrivelser fra flere av barna, som støttes av tegninger den voksne kvinnen lagde da hun var barn.

I april 2018 ble det innført en ny lov i Danmark, som gjør at saker som omhandler seksuelt misbruk mot barn ikke foreldes. Anmeldelsen mot de to tiltalte foreldrene er derimot fra før loven trådte i kraft, og det er derfor spørsmål om ett eller flere av forholdene likevel er foreldet.

Alle barna ble tvangsfjernet fra familien i år 2000.