Real Madrid-stjerne: – Journalistene er sjalu fordi de ikke vet hvordan man spiller fotball

Real Madrid-stjernen Marcelo antyder at spanske journalister er sjalu på fotballstjernene.

Real Madrid slet seg tirsdag til den første seieren i en av de verste måneder i klubbens ærerike historie. Det ble 2-1 over Viktoria Plzen i Champions League.

Se høydepunkter fra kampen i videovinduet øverst!

Siste måned har vanligvis så suverene Real Madrid tapt tre seriekamper og tatt bare ett La Liga-poeng. Det ble dessuten tap for CSKA Moskva i Champions League.

Det har naturligvis ført til massiv kritikk i spanske og internasjonale medier.

– Journalistene sverter oss hele tiden
Marcelo, som scoret et av målene da Viktoria Plzen ble slått 2-1, mener journalistene som har kritisert Real Madrid ikke vet hva de snakker om.

– Det er tøft når du ikke vinner, men folk har snakket om en krise for å sverte laget. Alle journalistene har forsøkt å sverte oss, kanskje det er fordi de er sjalu for de ikke vet hvordan man spiller fotball, sa Marcelo etter kampen, ifølge Marca.

Trener Julen Lopetegui har vært under massivt press på grunn av Real Madrids svake resultater den siste tiden. Navn som Antonio Conte og José Mourinho er blitt nevnt som potensielle erstattere for spanjolen på Bernabeu.

Marcelo har full tillit til sin nåværende trener.

– Fra mitt ståsted så synes jeg at han gjør en god jobb, mener Marcelo.

– Ikke opp til meg å svare på
Julen Lopetegui selv svarte kryptisk om sin egen fremtid etter seieren over Viktoria Plzen.

– Det er ikke opp til meg å svare på om jeg sitter på trenerbenken under El Clásico. Det eneste jeg tenker på er å forberede laget best mulig foran hver kamp, mente han.

Til helgen er det som kjent El Clásico mot erkerivalen Barcelona, og laget viste ikke takter mot Viktoria Plzen som er egnet til å styrke selvtilliten veldig før den kraftprøven.

– Det var veldig viktig å vinne og bryte rekken av kamper uten seier. En klar seier ville vært bedre, men vi hadde fortjent det, for vi skapte mange sjanser som vi ikke utnyttet. Laget vil vokse på at vi vant og bli bedre. Seirer vil gi oss arbeidsro, sa Lopetegui ifølge uefa.com.