FORLENGET: Alonso har forlenget med Chelsea. Nå håper klubben at også Eden Hazard signerer en kontraktsforlengelse. Foto: Paul Childs
FORLENGET: Alonso har forlenget med Chelsea. Nå håper klubben at også Eden Hazard signerer en kontraktsforlengelse. Foto: Paul Childs

Alonso forlenget med Chelsea – nå vil Chelsea gjøre Hazard til klubbens best betalte noensinne

Chelsea har sikret seg stjernebacken Marcos Alonso fram til sommeren 2023. Samtidig planlegger klubben å forlenge med Eden Hazard.

Onsdag morgen kunngjorde London-klubben at Alonso har skrevet under på en femårskontrakt. Venstrebacken kom til Chelsea i 2016 og har siden nytt stor suksess i den blå trøya.

– Jeg er så glad for å bli her lenger og fortsette å spille for et av de beste lagene i verden. Det har vært to veldig gode sesonger, og jeg ser fram til mer, sier Alonso til Chelseas nettsted.

Nå håper Chelsea at også Eden Hazard forlenger kontrakten.

Storstjernens kontrakt med Chelsea går ut i juni 2020, men ifølge ESPN vil London-klubben gjøre Hazard til klubbens best betalte spiller gjennom tidene dersom belgieren takker ja til en forlengelse.

David Luiz, Olivier Giroud og Cesc Fabregas har alle kontrakter som går ut neste sommer, men Chelsea skal allerede ha sondert mulighetene for å spikre forlengelser med også disse tre.

Kaptein Gary Cahill ser imidlertid ut til å forlate klubben ved sesongslutt etter å ha gjort det klart at han ønsker seg mer førstelagsfotball.

(©NTB/TV 2)