Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Paula Sophia Garcia Espino er ikke den første i historien til å ta en selfie på toalettet, men muligens en av de få som har måttet dele fokuset med baderomsinnredningen.

Fotografen selv var nok ute etter å høste noen likes for posituren og den utstikkende tungen. Det fikk hun - og mer til.

Publikums oppmerksomhet ble nemlig raskt rettet mot avstanden mellom dorullholderen og toalettet på badet hennes.

Selv om Espino delte bildet på Twitter i mai, kommenteres det fortsatt heftig i sosiale medier.

​​Etter hvert som avstanden mellom doringen og papiret ble påpekt av en vaktsom titter, fant andre Twitter-brukere ut at også håndkleholderen var noe malplassert – nemlig under toalettet.

I tillegg er stikkontakten plassert over:

Det mye omtalte badet. Foto: Paula Sophia Garcia Espino.
Det mye omtalte badet. Foto: Paula Sophia Garcia Espino.

Hovedpersonen selv uttalte til Buzzfeed at hun var nær ved å slette bildet, men lot det være.

– Jeg hadde ærlig talt ikke tenkt noe over hvor tingene var plassert da jeg tok bildet. Det eneste jeg fokuserte på var hvordan jeg så ut, og ikke hva som var bak meg.

Espino forteller til nettstedet at bildet ble tatt hjemme hos tanten i Mexico, og at hun etter alle meldingene på sosiale medier tok opp de åpenbare spørsmålene med familiemedlemmet.

– Tanten min sier at hun ikke bruker stangen under toalettet. Hun er alltid på mobiltelefonen i timevis og kan derfor lade den mens hun gjør sitt fornødne. Andre fasiliteter som for eksempel hårføner, finner hun irriterende at hun ikke kan stå foran speilet å bruke, forklarer hun til Buzzfeed.

– For å være helt ærlig så har jeg aldri lagt merke til alle de rare tingene før folk pekte det ut, ler hun og avslører at det også på står en dorull på gulvet i umiddelbar nærhet til toalettet.

.