Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Uvirkelig! En tilfeldig kunde kom inn og bestilte to flasker vann. Så lot han 10.000 dollar ligge igjen som tips, skriver restauranten Sup Dogs på Instagram.

Med dagens valuta tisvarer 10.000 dollar over 82.000 kroner.

Superstjerne

Det de amerikanske restaurantansatte i North Carolina først trodde var en tilfeldig mann, viste seg å være en Youtube-stjerne.

Ifølge Newsweek var det Jimmy Donaldsen (20), bedre kjent som «Mr. Beast», som la igjen den store pengebunken.

KJENDIS: Donaldson har følgere fra hele verden.
KJENDIS: Donaldson har følgere fra hele verden. Foto: Skjermdump fra YouTube

Han har rundt 9 millioner følgere på YouTube-kanalen sin, der han legger ut videoer av sine ekstreme donasjoner.

Avisen skriver at han tidligere har gitt 10.000 dollar til et pizzabud og 30.000 dollar til en tilfeldig e-sport-utøver.

Det er mange teorier på internett rundt hvordan han skaffet seg en så stor formue, men med en YouTube-konto som i skrivende stund har over 1.079.022.008 avspillinger, er det lett å anta at han har tjent en del på sponsorinntekter.

Servitøren skjønte null og niks

– Jeg trodde ikke at dette skjedde på ekte. Jeg løftet den gigantiske pengebunken og spurte sjefen min: «Hva er dette?!», sier servitøren Alania Custer til News Observer.

Sjefen, Brett Oliverio, skal ha tatt kontakt med Youtube-stjernen.

– Han ønsker å vise folk at gode ting fortsatt skjer med gode golk. Jeg syns det var ganske kult gjort. Jeg tror at han ville gi mennesker en «wow»-faktor i hverdagen.

Custer beholdt bare rundt 6.500 kroner, selv om pengene ble gitt til henne. Resten delte hun med kollegene sine, ifølge WITN-TV.