– I januar spiller Zlatan i Real Madrid

Real Madrid skal ha pekt ut Zlatan Ibrahimovic som løsning på spisskrisen.

Real Madrid har ikke klart å erstatte Cristiano Ronaldo etter den portugisiske målmaskinens overgang til Juventus i juli.

Det har vist seg så langt i sesongen, der den spanske storklubben nylig gikk 481 minutter uten å score, som er ny negativ rekord i klubbens 116-årige historie.

Ifølge den spanske radiokanalen Cadena COPE har Real Madrid nå pekt ut Zlatan Ibrahimovic som løsningen på målkrisen.

37-åringen har bøttet inn 22 mål på 26 kamper for LA Galaxy, som er nær en sluttspillplass i Major League Soccer (MLS).

– Om Zlatan ønsker, så er de marengshvite der. Det er en perfekt match, og jeg sier det nå: Det må skje. I januar spiller Zlatan i Real Madrid, skriver Expressen-kommentator Thomas Wilbacher.

Ibrahimovic har allerede blitt koblet på låneoverganger til to av sine tidligere klubber, Manchester United og AC Milan i januar når det er pause i MLS.

Cardena COPE nevner ikke om det er snakk om lån eller kjøp til Madrid.

– Jeg trenger å ha en god balanse mellom jobb og hvile på grunn av at jeg har kommet tilbake fra skade, alderen min og det jeg legger ned på trening, uttalte Ibrahimovic til Sky Sports News forrige uke.

Real Madrid er i krise etter å ha gått fem kamper uten seier. Spansk presse hevder det bare er et tidsspørsmål før klubben sparker trener Julen Lopetegui, som erstattet Zinedine Zidane så sent som i sommer.

Ibrahimovic har en fortid i Malmö, Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, Milan, Paris Saint-Germain og Manchester United. I 2009/10-sesongen vant han La Liga med Barcelona, men havnet på kant med trener Pep Guardiola.