– Mourinho jakter på muldvarp i United-garderoben

José Mourinho har beordret en intern etterforskning etter at lagoppstillingen før oppgjøret mot Chelsea ble lekket på sosiale medier.

Manchester United fikk med seg uavgjort 2-2 etter en dramatisk kamp på Stamford Bridge lørdag.

Se høydepunktene fra kampen øverst!

Men manager José Mourinho skal ikke ha vært fornøyd med at lagoppstillingen ble lekket lenge før kampstart, melder The Daily Mail.

Avisen skriver at Mourinho skal ha reagert med sinne da han oppdaget at de elleve som skulle starte for Manchester United var ute på sosiale medier på spillermøtet lenge før kampstart.

Nå skal Mourinho ha beordret en intern granskning for å finne ut hvem som lekket lagoppstillingen.

Ifølge The Daily Mail var det kun støtteapparatet og spillerne som skulle starte selv som hadde fått beskjed om de utvalgte.

Det er andre gang denne sesongen at Manchester Uniteds lagoppstilling blir kjent flere timer før kampstart. Det skjedde også i forkant av oppgjøret mot West Ham, som United tapte 1-3.

– Det siste Mourinho ønsket før kampen mot sin gamle klubb lørdag var at Chelsea skulle få noen som helst fordeler i forkant. Det at Juan Mata skulle starte ga Maurizio Sarri og hans trenerteam verdifull informasjon i forkant om hvordan United skulle spille, skriver The Daily Mail.

Mourinho håper nå at den interne granskningen vil sørge for at muldvarpen blir avslørt, og at det dermed blir en slutt på lekkasjene fra United-garderoben.

Manchester Uniteds møter Juventus i Champions League tirsdag kveld. Oppgjøret sendes på TV 2 Sport 1 og TV 2 Sumo fra klokken 20.00.