Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

De voldelige scenene overskygget helt superstjernen LeBron James' hjemmedebut for Lakers. Det var fire minutter og 13 sekunder igjen av fjerde og siste periode da Rockets-spiller Chris Paul startet det som ble til et slagsmål og fullt kaos på banen.

Etter en diskusjon blant dommerne og spillerne stakk han en finger i ansiktet på Lakers' Rajon Rondo. Rondo reagerte umiddelbart, og det ble deretter slått fram og tilbake mellom de to spillerne. Hjemmelagets Brandon Ingram hev seg inn i slagsmålet med en knyttneve.

Det er sistnevnte som får hardest medfart av NBA-ledelsen. Ingram ble dagen derpå utestengt i fire kamper, mens Rondo og Paul fikk en karantene på henholdsvis tre og to kamper.

NBA mener Ingrams oppførsel sørget for at det hele eskalerte ytterligere. Basketballigaen reagerer spesielt på knyttneveslaget LA Lakers-spilleren hadde i retning Paul.

Opptrinnet ble avsluttet da øvrige NBA-stjerner trådte til. LeBron James holdt blant annet rundt Paul for å stoppe ham fra å kjempe videre i slagsmålet.

Los Angeles Lakers lå under med ett fattig poeng da kaoset startet. Til slutt tapte LeBron James og hans lagkamerater 115-124.

(©NTB)