SIST: New York Rangers ligger helt sist i avdelingen sin etter åtte kamper. Foto: Bruce Bennett
SIST: New York Rangers ligger helt sist i avdelingen sin etter åtte kamper. Foto: Bruce Bennett

Zuccas Rangers har spilt åtte kamper uten seier i ordinær tid

Mats Zuccarello og New York Rangers trøbler videre i NHL. Søndag fortsatte motgangen med 1-4-tap i hjemmemøtet med Calgary Flames.

Etter åtte kamper har fortsatt ikke Rangers vunnet i ordinær tid. Klubbens to seirer har kommet etter forlengning eller på straffer. Slikt blir det ikke mye poeng av.

Zuccarello blokkerte flere skudd i første periode i Madison Square Garden, men de canadiske gjestene tok overtaket raskt.

Flames-spilleren Johnny Gaudreau startet bortelagets målfest i New York-arenaen etter 17 minutter. Tidlig i midtperioden doblet Garnet Hathaway ledelsen, og bare et par minutter senere sto det 3-0 til Calgary Flames. Gaudreau var nok en gang på scoringslista.

I tredje periode tok Rangers mer tak i oppgjøret. Mika Zibanejad satte inn 1-3-reduseringen i underkant av et kvarter før slutt. Han scoret på en pasning levert av Neal Pionk, som fikk pucken fra Zuccarello.

Kampens siste mål ble signert Hathaway to minutter slutt. Seieren mot Rangers var Flames' første i Madison Square Garden siden 2008, ifølge NHL.

Zuccarello fikk drøye 17 minutter på isen.

– Det er en ferdighet å slå den siste pasningen og sette pucken i mål. Vi kan sitte her og si at vi skapte mange sjanser og ikke spilte en dårlig kamp, men vi tapte. Det er ikke godt nok. Vi må prate om det på trening i morgen og se hva vi kan gjøre bedre, sier Zuccarello etter kampen.

Rangers har tapt fem av åtte kamper i ordinær tid. Den svake starten (fem poeng) gjør at laget ligger helt sist i sin NHL-avdeling. Totalt har New York-klubben kun to lag bak seg når man ser ligaen under ett.

Også nordmannen Andreas Martinsen og Chicago Blackhawks var i aksjon søndag. Det ble en målrik kamp mellom haukene og Tampa Bay Lightning, men også Martinsen måtte reise hjem med et tap rikere. Kampen, der Martinsen var 9 minutter og 45 sekunder på isen, endte 3-6.

(©NTB)