SIKRER SPOR: Krimteknikere jobbet med å sikre spor i bilforretningen på Sofiemyr, etter en mann ble slått ned med et balltre tidligere lørdag.
SIKRER SPOR: Krimteknikere jobbet med å sikre spor i bilforretningen på Sofiemyr, etter en mann ble slått ned med et balltre tidligere lørdag. Foto: Tipser.no/Daniel D. Laabak

Jakter på to menn etter angrep med balltre

Politiet leter etter to gjerningsmenn lørdag kveld, etter en mann ble slått ned med et balltre på Sofiemyr i Oppegård.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En mann i 30-årene ble slått ned, trolig med et balltre, ved en bilforretning på Sofiemyr ved 16-tiden lørdag ettermiddag.

Mannen ble fraktet til Ullevål sykehus med ambulanse.

– Han ligger på overvåkningen på Ullevål, men vi kjenner ikke til skadeomfanget, sier operasjonsleder Finn Håvard Aas i Øst politidistrikt.

Politiet mistenker to østeuropeiske menn for å stå bak angrepet.

To mistenkte menn, formentlig østeuropeiske, som var iført grå joggebukse forlot stedet i en sølvfarget Audi, opplyser politiet.

Lørdag kveld er området ved bilforretningen fortsatt sperret av og krimteknikere jobber med å sikre spor.

Foto: TIPSER.NO / Daniel D.Laabak

– Dette er snakk om en stygg voldshendelse. Vi undersøker åstedet og avhører vitner som skal ha sett deler av hendelsen, sier Aas.

Politiet vet ikke bakgrunnen for voldshendelsen.

I følge en bekjent av offeret skal han ha blitt slått mer en 20 ganger.

Vitner forteller TV 2 at gjerningsmennene jaktet offeret rundt i bilforretningen. Offeret skal ha forsøkt å komme seg unna via forretningens bakdør, men gjerningsmennene skal ha låst igjen døra og fortsatt å slå ham.

Offeret, som skal ha pådratt seg flere kutt i hodet i voldshendelsen, skal ha fortalt at han aldri hadde sett gjerningsmennene før.

Ingen er så langt pågrepet.