Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den brasilianske modellen og skuespilleren Bruna Marquezine (23) kom med bekreftelsen at hun og Neymar har gått fra hverandre under en gallakveld i Brazil, torsdag kveld, skriver Goal.com.

– Fortsatt mye kjærlighet

Kjæresten til Neymar ville ikke gå i detaljer om bruddet.

Hun avslørte allikevel at det var Neymar som hadde tatt valget om å ende forholdet, men hun la til at det var fortsatt mye kjærlighet mellom de to.

– Det var en avgjørelse han tok, men det er fortsatt mye respekt og kjærlighet mellom oss. Jeg snakker aldri om mitt privatliv, men denne gangen gjør jeg det fordi jeg følte jeg måtte, sa Bruna Marquezine i intervjuet.

Årsak

Det har ryktes at paret skal ha vært uenige i politikken som føres i hjemlandet Brazil, hvor brasilianerne stod splittet under presidentvalget nå i oktober.

– Dette skyldes selvfølgelig ikke av politiske grunner, det er en avgjørelse han har tatt, påpekte Bruna Marquezine.

«Av-og-på»-forhold

Paret har vært sammen siden 2012. De to møtte hverandre under det tradisjonsrike karnevalet i Rio de Janeiro i Brasil i 2012, og har siden den gang hatt et såkalt «av-og-på»-forhold. De har nemlig gjort det slutt to ganger, og nå skal det være slutt igjen.

23-åringen Bruna Marquezine (23) har også gjort suksess på sosiale medier, og har hele 32,2 millioner følgere på Instagram.