SLUTT: Den amerikanske komikeren Pete Davidson og artisten Ariana Grande brøt nylig forlovelsen. Her under prisutdeling MTV VMA i slutten av august.
SLUTT: Den amerikanske komikeren Pete Davidson og artisten Ariana Grande brøt nylig forlovelsen. Her under prisutdeling MTV VMA i slutten av august. Foto: Nicholas Hunt

US WEEKLY:

Derfor ble det slutt mellom stjerneparet

Den amerikanske superstjernen Ariana Grande og komikeren Pete Davidson gikk nylig fra hverandre etter drøyt seks måneder som kjærester. Nå avslører kilder nær paret hvorfor forholdet tok slutt.

Ifølge en kilde det amerikanske magasinet US Weekly har snakket med, legger ikke Pete Davidson skylden på seg selv for at det ble slutt med Grande.

– Han er veldig lei seg for at det ble slutt. Pete Davidson ønsker kun det beste for Ariana, men forholdet deres ble veldig komplisert etter at Grande sin eks, Mac Miller, døde i september, sier kilden til magasinet.

Det står videre i magasinet at Davidson virkelig elsket Ariana, og gjerne ville at forholdet skulle funke.

– De har begge opplevd mye dramatisk i sitt liv, og de er fortsatt veldig unge, sier kilden.

Rapperen Mac Miller og Ariana Grande var et par i to år, før de slo opp i mai. Sangeren bekreftet forholdet til Pete Davidson kort tid etter.

Miller skal lenge ha slitt med rus, og flere medier meldte at dette var grunnen til at det ble slutt mellom rapperen og Grande.

Mac Miller døde av en angivelig overdose i september, og dødsfallet gikk hardt inn på Ariana Grande. I et Instagram-innlegg publisert én uke etter at rapperen døde, skrev artisten følgende:

«Jeg er så lei meg for at jeg ikke kunne fikse, eller ta vekk smerten din. Jeg ville virkelig det. Den snilleste, søteste sjelen med demoner han aldri fortjente. Jeg kan ikke tro at du ikke er med oss lenger. Du var min beste venn så lenge, over noe annet».

Etter dødsfallet til eks-kjæresten måtte superstjernen stenge kommentarfeltet på Instagram-profilen sin etter at det haglet inn meldinger om at hun var skyld i Millers død.

Årsaken til hatmeldingene skal ha vært at Grande hadde funnet kjærligheten med Pete Davidson, noe Mac Miller angivelig tok svært tungt.

«Dette er din feil!!» skrev en Instagram-bruker i en kommentar på ett av bildene til superstjernen.

«Det er sykt, for det var faktisk du som drepte han,» skriver en annen.