FORLENGET: Manchester United bekrefter at Luke Shaw har skrevet en ny langtidskontrakt med klubben. Foto: AFP/ Ian Kington.
FORLENGET: Manchester United bekrefter at Luke Shaw har skrevet en ny langtidskontrakt med klubben. Foto: AFP/ Ian Kington.

Var utskjelt – nå har han signert langtidskontrakt

Luke Shaw har signert en ny langtidskontrakt med Manchester United.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Venstreback Luke Shaw har signert en ny langtidskontrakt, det melder klubben på sin twitterkonto.

– Om man ser på situasjonen min de siste årene, så kan man tenke seg at dette var umulig. Jeg har jobbet hardt og vil være her i klubben. Fremtiden min er her, sier Luke Shaw i et intervju på Manchester Uniteds hjemmeside.

Ifølge BBC er det snakk om en femårskontrakt for engelskmannen og at 23-åringen vil få en ukelønn på 1,6 millioner kroner.

– Jeg er henrykt over å beholde en så talentfull ung engelsk spiller som har en lys fremtid fremfor seg, sier José Mourinho til Manchester Uniteds twitterkonto.

23-åringen ble i forrige sesong kritisert av José Mourinho i media noe som sjokkerte flere i spillergruppen. Denne sesongen har engelskmannen startet og spilt alle ligakampene bortsett fra 2-1-seieren over Watford da han var ute med en hjernerystelse.

Manchester United-forsvareren har notert seg for et mål og en assist i Premier League så langt.

– Jeg er glad for å være i form og jeg visste hvor viktig denne sesongen kom til å bli. Jeg er glad for å signere en ny kontrakt og det er bare et tidsspørsmål før suksessen er tilbake i Manchester United. Vi har skremmende mye talent i spillergruppen og vi er sultne, sier Shaw.

– Jeg er fortsatt ung og har mye å lære. Jeg kan ikke vente med å fortsette utviklingen min under José Mourinho.

Luke Shaw har dermed vært en av Manchester United-managerens mest betrodde menn denne sesongen og har denne høsten fått skryt av Mourinho.

– Luke (Shaw jou.anm.) fortjener denne kontrakten. Han er klar over utviklingen sin, han har jobbet virkelig hardt på alle punkter og har alltid troen på seg selv. Det er en god egenskap, sier Mourinho.

Det er flere Manchester United-spillere som er på utgående kontrakt. Hele ni spillere har ikke kontrakt lengre enn 2019. Ashley Young, Antonio Valencia, Matteo Darmian, Chris Smalling, Phil Jones, Ander Herrera, Juan Mata, Anthony Martial og David de Gea er spillerne som kan forlate klubben gratis neste sesong.

Ifølge Sky Sports er David de Gea og Anthony Martial i forhandlinger om et års forlengelse som kan bli utløst i kontrakten de allerede har med Manchester United.