Sondre Justad blir helt satt ut av kline-avsløring på Skavlan

Skavlan (TV 2): Sondre Justad hevder han er dårlig på sjekking. Else Kåss Furuseths historie fra i sommer sier noe helt annet ...

Den folkekjære artisten Sondre Justad (28) og Else Kåss Furuseth (38) er to av gjestene i Skavlan denne uken.

Der kunne sistnevnte røpe en delikat klinehistorie som får Justad til å krympe i stolen.

På do i tre kvarter

På spørsmål om Kåss Furuseths kjærlighetsliv, retter hun fingeren mot artisten og kaller han for en ekspert.

Se Skavlan fredag klokken 21.25 på TV 2 og TV 2 Sumo.

Hun forteller om en fest hun var på i sommer, og at det som skulle bli et relativt kort toalettbesøk endte med tre kvarter på doringen.

– Jeg hadde på meg en body, så det tok litt tid. Men da jeg skulle ut fra toalettet igjen, så kom jeg ikke ut. Utenfor døren står Sondre Justad inntil dodøren med en dame, og jeg ville jo ikke ødelegge det han holdt på med der, så jeg holdt meg inne på toalettet i 45 minutter, forteller komikeren til latter fra publikum, og legger til:

– Da gikk det jo rykter etterpå om at jeg var dårlig i magen.

Dårlig på sjekking

Selv har Kåss Furuseth en gryende mistanke om hvorfor hun selv fortsatt er singel.

– Hvis jeg liker noen og skal skape kontakt, så danser jeg krabbedans. Man får mange venner av det, men man blir ikke gift, flirer hun.

Justad hevder, til tross for klinehistorien, at han er dårlig på sjekking.

– Jeg er dårlig på å be folk på date. Jeg tøffer meg litt ofte og prøver å være kulere enn det jeg er. Og så ender det som regel opp med at det ryker. Jeg tenker for mye, kanskje.

– Hva mener du med at du tenker for mye?

– Jeg kompliserer vel ting. Jeg tenker på hva hun tenker om meg og hvordan jeg skal gå frem for at hun skal synes jeg er interessant. Det der spillet funker ikke for meg. Jeg har prøvd, og jeg er skikkelig dårlig i det spillet. Det har aldri gått.

Skuespillerdrømmen

Det er ikke bare avslag i kjærlighetslivet Justad har opplevd. Det ble også en brå slutt på hans store skuespillerdrøm.

– Det er tre teaterhøyskoler i Norge, og jeg søkte på alle tre over flere år. Til slutt kom jeg inn i Verdal, sier han til Skavlan.

28-åringen forteller at de etter førsteklasse halverer antall studenter, og at han selv ikke var en av dem som gikk videre.

– Alt ramlet sammen. Jeg tok det veldig tungt, gråt og stilte meg uforståelig til det hele. Jeg spurte om hvorfor jeg ikke fikk fortsette, og da sa den franske professoren: «Sondre, du er ikke en skuespiller. Du kommer ikke til å bli skuespiller. Du er en artist og du må stole på det du skaper», gjenforteller han.

– Der og da tenkte jeg at det var urettferdig, men i ettertid er jeg veldig takknemlig for at det ble sånn. Jeg er glad for at hun ga meg det rådet.