Lagkompis avslører hva som lå bak krangelen

Andreas Pereira avslører hvorfor Paul Pogba og José Mourinho havnet i krangel.

Den brasilianske Manchester United-spilleren bekrefter at en misforståelse vedrørende en Instagram-video lå bak den famøse krangelen mellom Paul Pogba og Manchester United-manager José Mourinho.

De to diskuterte åpenlyst under en trening forrige måned, og Sky Sports fikk det hele på kamera. Dagen før hadde Manchester United tapt overraskende mot Derby i Ligacupen – en kamp hvor Pogba var henvist til tribunen.

Samme dag hadde Mourinho fortalt Pogba foran hele laget at han aldri ville være kaptein for United igjen.

Men humøret til franskmannen var tilsynelatende godt, for under kampen mot Derby publiserte han en video på Instagram hvor han lo og tullet sammen med lagkamerat Andreas Pereira.

– Vi ledet 1-0 på det tidspunktet for videoen. Og så tapte vi kampen, og folk sa at Pogba publiserte den etterpå. Men han publiserte den før, sier Pereira til det brasilianske nettstedet UOL gjengitt av Manchester Evening News.

– Manageren trodde at Pogba hadde publisert den etterpå. Han spurte ham hvorfor det hadde skjedd. Det var en stemning rundt det, og disse tingene ble en snakkis i England. Men jeg hadde ingenting med det å gjøre.

Mistet plassen på laget

Pereira startet sesongen på Uniteds sentrale midtbane etter å ha tilbragt forrige sesong på utlån i Valencia. 22-åringen virket da som om han skulle få sin gjennombruddsesong i klubben, men allerede etter tapet mot Brighton i andre serierunde, var Pereira ute av laget igjen.

Siden da har han slitt med å komme med i Mourinhos kamptropp, og kun fått et 15 minutter langt innhopp mot Wolverhampton i sjette serierunde.

Pereira vil likevel ikke kritisere Mourinho offentlig.

– Jeg har et veldig godt forhold til ham, med spillerne, og han har også et godt forhold til spillerne. Vi kjenner ikke på det presset som kommer utenfra. Alle sier at han kommer til å få sparken. Vi føler ikke det. Jeg har ikke vanligvis noen engelske medier på min telefon, så jeg blir ikke oppslukt av alt de sier.

– Han er vår manager, vi gir vårt liv på banen for ham. Alle er rolige, fokuserte, og veldig glade.