PÅ VEI BORT?: Chelsea-fansen er desperate etter å beholde sin største stjerne. Her fra kampen mot Liverpool på Stamford Bridge. Foto: REUTERS/David Klein
PÅ VEI BORT?: Chelsea-fansen er desperate etter å beholde sin største stjerne. Her fra kampen mot Liverpool på Stamford Bridge. Foto: REUTERS/David Klein

– Vil gjøre alt vi kan for å beholde Hazard

Chelsea-formannen snakker ut om Hazard-ryktene.

Eden Hazard har i det siste hintet om at en overgang til Real Madrid kan bli realitet for den belgiske stjernen. Nå uttaler Chelsea-formann Bruce Buck at London-klubben vil gjøre alt for å beholde sin største profil.

– Vi vil at han skal bli og vi vil gjøre alt vi kan for få ham til bli, sier styrelederen i et intervju med beIN Sports.

– Alle Chelsea-fans i London og rundt om kring i verden elsker Eden Hazard. Han er ikke bare en god fotballspilller, men jeg synes også han er en vidunderlig gutt.

Hazards nåværende Chelsea-kontrakt løper ut etter neste sesong.

Belgieren har imponert stort etter at Maurizio Sarri tok over Chelsea i sommer. 27-åringen står med åtte scoringer og tre målgivende pasninger på ti kamper denne sesongen.

Til helgen er Premier League tilbake etter landslagspausen og da venter en skikkelig storkamp for Hazard og co. når den tidligere Chelsea-manageren José Mourinho tar med seg Manchester United til Vest-London.

Lørdag fra kl. 12.45: Chelsea - Manchester United på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo

Men det er ikke sikkert Mourinho får være på sidelinjen under oppgjøret. Portugiseren er siktet av Det engelske fotballforbundet (FA) for sin oppførsel etter 3-2-seieren mot Newcastle.

– Det påstås at språkbruken etter kampslutt, som ble fanget på kamera, var støtende, fornærmende eller upassende, skriver FA i en uttalelse.

Etter den viktige seieren leverte Mourinho noen portugisiske gloser på vei mot garderoben. Dette ble fanget opp av TV-kameraene. Ifølge tabloidavisen Daily Mail skal United-manageren har sagt «Dra til helvete, jævler».

Hvis 55-åringen finnes skyldig risikerer han å måtte se lørdagens oppgjør fra tribunen.

Portugiseren har svarfrist til fredag klokken 19 norsk tid. Nå spekulerer britiske medier i hvordan Mourinho kan unngå suspensjon mot Chelsea. Ifølge Mirror vil han ha gode muligheter for å unngå suspensjon om han venter med å gi sitt svar tett inntil fristen. Da vil trolig ikke den uavhengige kommisjonen rekke å gjennomføre høringen før lørdagens kamp.