FORELDRE: Anna Kournikova og Enrique Iglesias ble tvillingforeldre i desember i fjor.
FORELDRE: Anna Kournikova og Enrique Iglesias ble tvillingforeldre i desember i fjor. Foto: J. Pat Carter/AP Photo/NTB scanpix

Åpner opp om sexlivet etter tvillingfødselen

Enrique Iglesias (43) er nybakt tvillingfar. Likevel hevder sangeren at sexlivet aldri har vært bedre.

Helt siden de ble sammen i 2001 har Enrique Iglesias og tidligere tennisproff Anna Kournikova (37) holdt en svært lav profil.

Sent i desember i fjor ble det kjent at paret gjennom 17 år hadde fått sine første barn, Lucy og Nicholas.

Ingen skal ha visst om tennisproffens voksende mage, og fødselen kom derfor som et sjokk på fansen.

– Perfekt

Til tross for to små i hus, skal livet til småbarnsforeldrene være tilnærmet perfekt – i hvert fall etter at de små har lagt seg.

– Som alle par går vi gjennom opp- og nedturer, og ting er ikke alltid like fint. Men det er på en måte perfekt. Det er fantastisk å se henne være en så god mor. Det er fantastisk å se en mamma gjøre det hun gjør, og å se at morsinstinktet slår inn, sier Iglesias til The Sun.

– Mer sex enn noen gang

Ifølge artisten skal heller ikke sexlivet ha dabbet av, snarere tvert imot.

– Det er mer sex nå enn noen gang. Sexlivet har ikke forsvunnet, fortsetter sangeren.

Iglesias var bare 19 år da han reiste verden rundt med sitt første album. Til tider har han tenkt at han skal ta en pause fra musikken, men etter at tvillingene kom til verden skal 43-åringen ha tenkt tanken.

– Jeg ser kanskje ikke for meg at jeg gjør noe mer enn noen få album til, og det er det. Og deretter ikke gjøre noe annet enn å bare være en far.

Gift i all hemmelighet

Paret møttes da Kournikova var med i Iglesias' musikkvideo «Escape» i 2001. Tre år senere giftet de seg i all hemmelighet på en strand i Mexico

I 2015 fortalte artisten om hvorfor han falt for den russiske tennisspilleren.

– Hun er den kuleste jenta i verden. Hun forstår hvem jeg er, og er villig til å ofre sin egen personlige tid med meg og la meg holde på meg musikken. Det er et stort offer og jeg respekterer det enormt, sa han til nettstedet Metro for tre år siden.