LEVERTE: To assist og en straffescoring fra Mats Zuccarello bidro sterkt til Rangers' seier. Foto: Bruce Bennett
LEVERTE: To assist og en straffescoring fra Mats Zuccarello bidro sterkt til Rangers' seier. Foto: Bruce Bennett

Zucca storspilte for Rangers

Mats Zuccarello bidro med to målgivende pasninger og straffescoring da New York Rangers slo Colorado Avalanche 3-2 i NHL tirsdag.

Zuccarello ble en av kampens forgrunnsfigurer hjemme i Madison Square Garden.

– Vi føler allerede viktigheten av denne seieren. Vi må begynne å vinne kamper for å få poeng og holde oss i sluttspillkampen. Vi ønsker ikke å bli hengende for langt etter, for så å være tvunget til å klatre mye, sa Rangers-målvakt Henrik Lundqvist etter kampen.

Det gikk tolv minutter før Rangers-veteranen Chris Kreider satte inn kampens første mål. Zuccarello bidro med målgivende pasning.

Avalanche utlignet så i annen periode, men kun to minutter etter 1-1-målet var nordmannen der igjen med en målgivende pasning. Kevin Hayes satte pucken i nettet og sendt hjemmelaget tilbake i ledelse.

Det varte imidlertid ikke ut perioden, for Avalanche utlignet igjen like før andre pause.

Både tredje periode og forlengningen forble målløs, og kampen gikk dermed til straffeslagkonkurranse. Zuccarello satte inn det første målet. Deretter fulgte et par bomskudd, før Mikko Rantanen scoret Avalanches eneste straffemål.

Kevin Shattenkirks mål for Rangers ble det avgjørende, da Gabriel Landeskogs skudd ble reddet rett etterpå.

Stillingen ble dermed 3–2.

– Vi nyter alle å vinne. Særlig på hjemmebane. Vi forsøker å bygge et bra lag her, og dette var et steg i riktig retning, sa Henrik Lundqvist.

Zuccarello hadde om lag 25 minutter på isen. Rangers har kun vunnet to av de seks første kampene så langt i sesongåpningen. Nordmannen står med seks assist totalt i sesonginnledningen.

(©NTB)