FØLER SEG SKYLDIG: Justin Bieber skal ifølge anonyme kilder ha dårlig samvittighet for Selena Gomez psykiske problemer.
FØLER SEG SKYLDIG: Justin Bieber skal ifølge anonyme kilder ha dårlig samvittighet for Selena Gomez psykiske problemer. Foto: Nicholas Hunt / NTB scanpix

– Justin Bieber i kjelleren etter ekskjærestens sammenbrudd

Justin Bieber (24) skal ha tatt nyheten om Selena Gomez (26) sammebrudd tungt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Flere amerikanske medier, blant andre TMZ, meldte forrige uke at Selena Gomez var blitt innlagt på psykiatrisk avdeling etter et nervøst sammenbrudd.

Sangeren skal ha slitt med depresjon og angst siden nyretransplantasjonen hun gjennomgikk i fjor høst, ifølge Daily Mail.

Gomez har tidligere vært åpen om at hun lider av den kroniske revmatiske sykdommen Lupus.

– Dårlig samvittighet

Mange mener også at Biebers forhold til Hailey Baldwin (21) skal ha hatt en innvirkning på Gomez' helsetilstand.

Ifølge E! News skal Bieber nå ha dårlig samvittighet for ekskjærestens helseplager.

En anonym kilde sier til nettstedet at superstjernen føler seg delt og forvirret

– De begge kjempet følelsesmessige kamper som knyttet dem tettere sammen da de var et par.

– Justin og Selena har ikke kontakt, men da han hørte nyheten ble han definitivt opprørt. Han føler seg også skyldig. Han vil virkelig at Selena skal være lykkelig, og det er forferdelig for han at hun sliter med helseproblemer, skal den anonyme kilden ha uttalt til E! News.

Hjelp fra Jennifer Aniston

Ifølge Hollywood Life skal Jennifer Aniston ha tilbudt seg å hjelpe Gomez gjennom den tunge tiden.

– Hun er veldig beskyttende overfor Selena og de har knyttet sterke bånd fordi de har samme manager. Jennifer er en ekstremt omsorgsfull person. Det gjør henne vondt å vite at Selena sliter. Hun ser på Selena som en lillesøster, sier en kilde til nettstedet.

Angst, panikkanfall og depresjon

I 2016 tok Gomez en pause fra turnélivet og musikkarriéren.

– Jeg har oppdaget at angst, panikkanfall og depresjon kan være bivirkninger av Lupus, som kan føre til mange utfordringer. Jeg ønsker å være proaktiv og opprettholde min helse og lykke. Derfor har besluttet at den beste måten å gjøre det på er å ta litt fri, sa Selena Gomez den gang.

Under American Music Awards i 2016 holdt hun en svært personlig takketale da hun vant prisen for Kvinnelige favorittartist i pop- og rock-sjangeren.

– Jeg tror jeg kan si med sikkerhet at de fleste av dere vet en det meste om livet mitt, enten jeg liker det eller ikke. Jeg måtte slutte. Jeg hadde alt, og jeg var helt ødelagt innvendig. Jeg klarte å ta meg sammen for å ikke skuffe dere, men endte i stedet opp med å skuffe meg selv, innrømmet Gomez med skjelvende stemme.