Amalie Snøløs røk ut av Skal vi danse for andre gang

OSLO, NYDALEN (TV 2): Amalie Snøløs og dansepartner Jørgen Nilsen svingte seg på Skal vi danse-parketten for siste gang denne lørdagen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det var Amalie Snøløs, Thea Næss og Jan Gunnar Solli som fikk færrest sammenlagte poeng.

Det endte med danseduell: Jan Gunnar Solli og Rikke Lund mot Amalie Snøløs og Jørgen Nilsen.

Solli var i danseduell for første gang, mens Snøløs har vært i duell før – og røket ut en gang før, men kom tilbake i dansen da Aune Sand trakk seg.

Opp og ned

Amalie Snøløs hadde med forsterkninger denne lørdagen, både Skam-kjæresten Herman Tømmeraas og Helene Olafsen var med i danserutinen.

– Det har vært opp og ned med følelser. Nå venter jeg på nestemann som har tenkt til å trekke seg, så stiller jeg opp da, sa Amalie spøkefullt da hun trakk det korteste strået.

Med Snøløs og Nilsen ute av konkurransen er det bare seks dansepar igjen.

Aleksander røk sist

Forrige uke ble det en dramatisk kjæresteduell mellom Martine Lunde (22) og Aleksander Sæterstøl (22) i Skal vi danse.

For første gang i historien fikk vi et kjærestepar i duell i programmet som er inne i sin 14. sesong.

Etter den emosjonelle duellen ble det Aleksander Sæterstøl og dansepartner Lillian Aasebø som måtte forlate dansesirkuset på TV 2.

– Dette er veldig kjipt. Jeg har hatt det så gøy med alle som jobber med Skal vi danse og ikke minst dansepartneren min, Lillian. Jeg er glad på Martines vegne at hun er med videre, jeg slo henne ikke. Jeg vil det beste for henne og hun er en bedre danser enn meg, sa en rørt Aleksander til TV 2 forrige uke.

Se alle dansene her: