Larvik overrasket med råsterk Mesterliga-seier

En meget sterk keeper Guro Rundbråten sørget for at Larvik på imponerende vis slo Buducnost fra Montenegro 23-22 i lørdagens Mesterliga-oppgjør.

STORFORNØYD: Larvik-trener Geir Oustorp. Foto: Butt, Mariam

Larvik har hatt en forferdelig oktobermåned etter tre stygge tap. Først røk vestfoldingene ut av NM etter å ha tapt mot første divisjonslaget Sola. Deretter ble de knust av franske Metz i åpningskampen i Mesterliga, og i midtuken tapte Larvik stygt for Vipers i Eliteserien.

I lørdagens Mesterliga-kamp mot Buducnost reiste LHK-jentene seg og kjempet inn en fortjent 23-22-seier.

– Det er gøy å se at vi får til det vi prøver på. Så er vi litt heldige som vinner på slutten der, sa trener Geir Oustorp til Viasat 4 etter kampen.

Larvik så sterke ut i første omgang og spilte seg til mange store sjanser. Lagene gikk til pause på stillingen 12-12.

Keeper Rundbråten gjorde en meget god figur, og forover på banen scoret Mari Kristine Sobstad Molid ni mål og ble kampens toppscorer. Mathilde Rivas Toft og Emilie Christensen scoret fire mål hver.

I sin 20. sesong i det gjeveste selskap ligger Larvik nå på tredjeplass i sin gruppe.

Larvik ble slått ut av nettopp Buducnost i kvartfinalen i mesterligaen i fjor.