BITT AV HAI: 12 år gamle Hannah Papps fra Melbourne i Australia ble bitt av en hai på den populære stranden Whitsundays. Bildet er fra redningsaksjonen.
BITT AV HAI: 12 år gamle Hannah Papps fra Melbourne i Australia ble bitt av en hai på den populære stranden Whitsundays. Bildet er fra redningsaksjonen. Foto: RACQ CQ Rescue

Hannah (12) ble bitt av hai – mistet beinet

12 år gamle Hannah Papps ble bitt av en hai under en svømmetur på den svært populære stranda Whitsundays i Australia i slutten av september. Hun mistet beinet i angrepet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den unge jenta fra Melbourne i Australia var på ferie da hun ble bitt av en hai under en svømmetur med sin far 20. september.

Det skriver australske News.

Ifølge Courier Mail ankom redningsmannskapene stedet raskt, og 12-åringen mottok nødhjelp på stranda i 20 minutter, før hun ble fraktet til sykehuset etter å ha mistet store mengder blod.

Angrepet kom kun 24 timer etter at en kvinne fra Tasmania ble angrepet på samme sted.

– Det er helt utrolig. De to har fått omtrent nøyaktige skader. Eneste forskjellen er at de ble bitt i forskjellige ben, sa en talskvinne for redningsselskapet RACQ CQ til Courier Mail.

Kvinnen fra Tasmania fikk alvorlige skader, og må nå lære seg å gå på nytt.

12 år gamle Hannah fikk omfattende skader, og måtte amputere beinet. 12-åringen har vært innlagt på Queensland barnesykehus i tre uker, og tilstanden hennes er nå stabil.

Lørdag fikk hun et oppløftende besøk fra den kjente Paralympics-utøveren Ellie Cole. Cole har vunnet gull i Paralympics hele seks ganger.

Etter besøket delte Cole et bilde av de to, hvor hun skrev: «12 år gamle Hannah mistet benet sitt etter å ha blitt bitt av en hai for bare tre uker siden. I dag prøvde hun rullestolen sin for første gang, og jeg slet med å holde følge».