Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fredag gjester komiker og «Parterapi»-aktuelle Kevin Vågenes Skavlan for første gang.

Selv om han parodierer og gjør narr av merkelige par, har han selv et sårt forhold bak seg der han ble både blind, døv og naiv.

– Jeg møtte en fyr for tre år siden og ble for første gang ordentlig forelska, forteller komikeren.

Se Skavlan fredag klokken 21.25 på TV 2 og TV 2 Sumo.

Utroskap

Vågenes ble manisk opptatt av å få forholdet til å fungere, til tross for alle de røde varsellampene som dukket opp langs veien.

På hans egen fødselsdag forstod han at han ble bedratt av kjæresten.

– Jeg fikk en bursdagshilsen på video der han satt i bilen og gratulerte meg med dagen. Det var en veldig fin melding, og han sa han skulle ønske jeg var der med ham, forteller 31-åringen, og fortsetter:

– Noen timer senere ser jeg at det var tagget et bilde av han på Instagram. Da skjønte jeg at det var en annen person involvert som jeg ikke visste om.

Vågenes blir irritert over at samfunnet legger opp til at man må finne en å dele livet med for å kunne være lykkelig.

– Det ligger en tristhet ved å være singel, men jeg opplever det ikke sånn selv. Noen ganger har jeg lurt på om jeg er en person som kanskje ikke er ment for det.

ÅPENHJERTIG: Komiker Kevin Vågenes.
ÅPENHJERTIG: Komiker Kevin Vågenes.

Elsket Spice Girls

Som 23-åring bestemte Vågenes seg for å fortelle foreldrene om legningen. At han kom ut av skapet kom derimot ikke som en overraskelse på mor og far.

I barndommen mener han selv at det var noen klare indikasjoner på det:

– Jeg husker at jeg ville ha en vrengt t-skjorte på hodet fordi jeg ville ha langt hår og spille dame. Også er det ikke veldig mange gutter som sto ni timer i kø for å se Spice Girls i 1998, flirer Vågenes.

Han hadde bestemt seg for å fortelle det til moren da de to var på en fjelltur. Men det var ikke før de nesten var nede igjen fra fjellet at han tok mot til seg.

– Jeg så hun ble helt grå i ansiktet, for hun ble redd for at det skulle være noe annet.

«Ha deg vekk, din homo»

Vågenes ba deretter moren om å fortelle det til faren og broren, mens han gikk på bensinstasjonen for å kjøpe seg en brus. Da han kom tilbake til huset sto alle tre på trammen.

– Pappa står med et stort smil, også roper han til meg: «Ha deg vekk din homo!». Det høres veldig rart ut, men det var utrolig deilig, sier han med et smil, og fortsetter:

– Jeg så han var så glad i meg som han aldri har vært før. Så det var full aksept og ingen kleinhet. De har vært fantastisk, avslutter komikeren.