SKAL VI DANSE:

Åpenhjertig Sophie Elise: – Jeg gråter annenhver dag på trening

NYDALEN (TV 2): Sophie Elise Isachsen (23) takker dansepartneren for tålmodigheten.

Denne høsten har vi sett toppbloggeren Sophie Elise Isachsen (23) i sving på parketten i Skal vi danse lørdag etter lørdag.

De siste ukene har Sophie Elise imponert stort, og hun har rykket oppover på dommernes poenglister.

Men når TV 2 møter henne mellom kostymeprøver og danseøvelser i studioet i Nydalen, forteller hun at det er noen skikkelig tøffe tak som ligger bak.

– Jeg gråter annenhver dag på trening. Det er så mange følelser, så mye frustrasjon. Jeg forventer mye av meg selv, og at jeg skal skjønne trinnene med en gang, men så går det ikke alltid sånn, sier hun.

Angstanfall under trening

I forrige uke var hun også åpen på bloggen sin om at hun fikk et panikkanfall som gikk ut over dansingen. Hun forteller at hun får dårlig samvittighet for dansepartneren Benjamin Jayakoddy (24) når hun ikke klarer å være helt på topp.

– Det er viktig at begge er like motivert. Ellers går det ikke. Vi må være to for å dra lasset, sier hun.

Benjamin på sin side, sier at det ikke er så rart at det blir sånn. På treningen fokuserer de nemlig mye på hva som ikke er så bra.

– Det blir jo sånn at vi hele tiden fokuserer på hva som må bli bedre. Istedenfor å snakke mye om det som er bra, må vi hele tiden jobbe med det som må endres, sier han.

Sophie Elise rørte alle – tok knallsterkt oppgjør med netthetserne

Sophie Elise forteller at det er vanskelig å forutse når angsten kommer.

– Det er vanskelig å vite når det dukker opp. Det kan være hvis jeg har sovet for lite, er sliten, har stresset mye eller har mye å tenke på, sier hun.

– Har det bedre enn noen gang

Selv om hun synes det er tøft til tider, har bloggeren det veldig bra denne høsten.

– Jeg har det bedre enn noen gang akkurat nå. Skal vi danse gir meg motivasjon til å stå opp om morgenen selv om noen dager er tunge, og jeg har alltid noe å gå til. Jeg får mestringsfølelse og føler jeg er god på noe, sier hun.

– Det som er vanskelig forsvinner ikke selv om livet er bra, men det er iallfall litt enklere nå. Og det gir meg mer motivasjon. Jeg har noe å kjempe for, nemlig troa på meg selv. Og det å kunne spre en følelse til andre mennesker gjennom dansen, sier hun.

Planlegger Bollywood-dans

Neste lørdag skal hun og Benjamin danse i Bollywood-stil, en stil som er helt ny for dem begge to.

– Det er jo en stor kultur, noe helt nytt for oss, og jeg tror det blir utrolig gøy, sier Sophie Elise.

Skal vi danse ser du lørdag kl. 19.30 på TV 2 eller når du vil på TV 2 Sumo.