Farmen fortsetter på TORPET:

Camilla er ute av Torpet: – Orker ikke mer intriger

GRUE (TV 2): Camilla Cox Barfot (33) fikk en tøff siste uke på Torpet, hvor hun følte seg oversett av de andre deltakerne.

Etter den andre tvekampen på Farmen var det Charlie Stuart (32) som måtte forlate Gjedtjernet gård.

Da han fikk vite av programleder Gaute Grøtta Grav at spillet fortsatte på Torpet, ble han svært motivert til å ta revansje.

Livet på torpet Brauter kan du følge i TV 2 Sumo-serien «Torpet» i høst.

Kunnskapskonkurranse

I torsdagens episode av Torpet må Charlie kjempe for sin plass på torpet Brauter, og det er enten Camilla Cox Barfot (33) eller Lasse Bergseter (51) som skal møte han i konkurranse.

Etter en heftig krangel mellom de to Farmen-legende og Vidar Johansen (46)​, hvor de ikke blir enige om hvem som skal konkurrere, ender det i loddtrekning.

Den loddtrekningen taper Camilla, og Charlie bestemmer at de to skal konkurrere i kunnskap. Etter en svært jevn kunnskapskonkurranse er det det siste spørsmålet om lengden på Norges riksgrense mot Sverige som feller Camilla.

KONKURRANSE: Camilla Cox Barfot møtte Charlie Stuart i kunnskapskonkurranse. Foto: Alex Iversen/TV 2
KONKURRANSE: Camilla Cox Barfot møtte Charlie Stuart i kunnskapskonkurranse. Foto: Alex Iversen/TV 2

– Greit å reise hjem

Det ble en tårevåt avskjed da Camilla måtte forlate Torpet etter to uker, men hun ga også uttrykk for at hun ikke ønsket å være lenger på torpet Brauter.

– Det å reise hjem i dag er faktisk helt greit. Jeg var med over ti uker sist, og jeg er litt ferdig med Farmen-opplegget. Selv om det er trivelig, så orker jeg ikke mer intriger. Jeg har andre ting å bruke tiden min på enn å skulle forsvare meg selv til folk som ikke forstår, sier hun til TV 2 like etter tapet.

Se intervjuet i videoen i toppen av saken.

Camillas siste uke på Torpet var preget av konflikter og krangling. Farmen-legenden forteller at hun følte seg oversett av Lasse og Vidar, og det hele endte i en voldsom krangel.

– Den siste uka har ikke vært så kul. Lasse og Vidar har jo plutselig blitt tvillingbrødre og skal gjøre alt sammen likt. De har vært ekstremt lite inkluderende. Torpet er en liten plass, og da kjenner du slike banale ting på kroppen. Jeg har blitt oversett og ikke snakket til, og hvis jeg prøvde å si noe, så ble jeg avbrutt fordi det er abbor i vannet, eller noe sånt, sier Camilla.

TORPET-GJENGEN: Fra venstre Camilla Cox Barfot, Lasse Bergseter, Charlie Stuart og Vidar Johansen. Foto: Alex Iversen/TV 2
TORPET-GJENGEN: Fra venstre Camilla Cox Barfot, Lasse Bergseter, Charlie Stuart og Vidar Johansen. Foto: Alex Iversen/TV 2

Endret stemning

Torpet-seerne har fått inntrykk av at Lasse og Camilla kom godt overens i starten av oppholdet. Ifølge Camilla endret gruppedynamikken seg da Vidar kom inn. Da handlet plutselig mye av praten om jakt og fiske, som er et tema som Camilla ikke interesserer seg særlig for.

– Det ble absolutt verre da Vidar kom. Jeg synes det er kjempefint at folk har hobbyer og er genuint interessert i noe, men når du er på en så liten plass som dette, så må du inkludere folk, sier hun.

Camilla forteller at hun selv distanserte seg fra de to andre etter hvert.

– Jeg var med på å stenge meg selv ute. Når du sitter ved matbordet og aldri får si noe, fordi du hele tiden blir avbrutt, så blir det til at du går inn i en modus. Du forsvinner litt selv, fordi du orker ikke å hele tiden bli kappet hendene av. Jeg tror nok ikke de har ment å verken mobbe eller utestenge meg, men det går rett og slett på lite sosial kompetanse, sier hun.

NÆRT FORHOLD: Camilla ble glad i dyrene på Torpet i løpet av oppholdet. Foto: Alex Iversen/TV 2
NÆRT FORHOLD: Camilla ble glad i dyrene på Torpet i løpet av oppholdet. Foto: Alex Iversen/TV 2

Vil savne dyrene

For Camilla blir det verst å forlate dyrene, som hun har fått et nært forhold til i løpet av oppholdet.

– Det er ikke noe kult å forlate dyrene, fordi de andre sitter og sier at de bare ser på dyr som produkt. Jeg tror at de kommer til å ta vare på dem, altså, men jeg har nok et større hjerte for dyrene enn de har, sier hun.

Sist gang Camilla var med på Farmen, i fjor, nådde hun helt til finaleuken, men nå ble det kun to uker i Farmen-universet. 34-åringen med det sterke konkurranseinstinktet skulle gjerne kommet lenger.

– Skulle jeg fått spørsmålet om å være med på Farmen igjen, så sier jeg garantert ja. Jeg er et ja-menneske. Det er bare å kjøre på med noen nye konkurranser, så er jeg med, sier hun.

Forrige uke var Andreas Nørstrud (34) den første deltakeren som måtte forlate Torpet, etter å ha vært på torpet Brauter i kun én uke.

Se Farmen tirsdag, onsdag og søndag på TV 2 og TV 2 Sumo.​

​Se Torpet mandag, torsdag, fredag og søndag på TV 2 Sumo.​