VRAKET: Liv-Unni Alvik sammen med Jakten-bonden Ola Einar Hovrud under speeddate på Engø gård.
VRAKET: Liv-Unni Alvik sammen med Jakten-bonden Ola Einar Hovrud under speeddate på Engø gård. Foto: Espen Solli/ TV 2

JAKTEN PÅ KJÆRLIGHETEN:

Drukner i frierbrev etter Jakten-exit

Liv-Unni Alvik (49) fra Ålesund opplever enorm pågang fra friere etter å ha blitt vraket i Jakten på kjærligheten.

I forrige ukes episode av Jakten på kjærligheten ble frieren Liv-Unni Alvik (49) sendt hjem fra gården til Ola Einar Hovrud (50) i Valdres.

Pakket kofferten

Hun hadde magefølelse på at hun skulle reise hjem og hadde pakket kofferten klar før valget.

– Det at jeg ble sendt hjem var ikke noe stort sjokk. Jeg sa fra til Ola Einar at jeg hadde pakket kofferten før valget, så det var forventet, sier Liv-Unni til TV 2.

Frierbrev

Etter at hun har vært med i Jakten på kjærligheten har det strømmet inn meldinger på Facebook og sms'er til sunnmøringen fra kjærlighetssøkende menn.

VALG : Jakten-bonden Ola Einar Hovrud sammen med Liv-Unni Alvik og de andre frierne Mariann Øen (fra venstre), Else Karin Jegteberg og Hege Ingeborg Tryggvason. Foto: TV 2
VALG : Jakten-bonden Ola Einar Hovrud sammen med Liv-Unni Alvik og de andre frierne Mariann Øen (fra venstre), Else Karin Jegteberg og Hege Ingeborg Tryggvason. Foto: TV 2

– Etter at jeg ble sendt hjem haglet det med meldinger fra menn som jeg aldri har møtt. Så det kom endel frierbrev allerede på mandagskvelden forrige uke, forteller Liv-Unni.

Sender frierbrev for pappa

Liv-Unni var sammen med datteren sin da telefonen begynte å kime på etter sendingen forrige mandag av Jakten på kjærligheten. De som tar kontakt er alle slags folk, men også fra barna til fedrene som vil bli bedre kjent med henne.

– Det er veldig forskjellige typer hendvendelser. Jeg har også fått frierbrev fra voksne barn av fedre som sier at de synes jeg er ei flott dame og at de ønsker at pappa kunne blitt sammen med meg. Det er veldig rørerende og få så mange fine tilbakemeldinger, sier Liv-Unni.

– La ting synke inn

Et par av henvendelsene som Liv-Unni har fått skal hun lese bedre. Hun er bevisst på at hun ikke skal gå for fort frem etter å ha vært med i årets Jakten-program. Hun har tro på kjærligheten og ser lyst på framtiden.

– Det er helt klart endel av frierbrevene som er fristende, så vi får se hva jeg gjør etterhvert. Nå skal jeg la ting synke litt inn så får vi se, avslutter Liv-Unni.