FORMDUPP: Vålerenga vant seks av sine sju første kamper denne sesongen, men har nå tapt to strake før tirsdagens møte med Frisk Asker.
FORMDUPP: Vålerenga vant seks av sine sju første kamper denne sesongen, men har nå tapt to strake før tirsdagens møte med Frisk Asker. Foto: Fredrik Varfjell/Bildbyrån.

Kan ta tilbake tabelltoppen: – De er revansjesugne

Vålerenga har hatt en meget sterk sesongstart, men har nå tapt to strake kamper før tirsdagens møte med Frisk Asker.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vålerenga har overrasket mange i sesongåpningen, og kan ta tilbake tabelltoppen dersom de går seirende ut av tirsdagens oppgjør mot Frisk Asker.

Se Vålerenga - Frisk Asker på TV 2 Sport 2 og TV 2 Sumo, klokken 19.00!

Vålerenga vant seks av de sju første kampene, men Roy Johansens menn trenger nå en liten opptur etter to strake tap mot Ringerike og Lillehammer.

– Jeg tror de er veldig revansjesugne. Mot Ringerike var det ikke så halvgalt spillemessig, men de klarte ikke å sette sjansene sine. Lillehammer-kampen var derimot ikke spesielt bra, sier TV 2s ekspert Bjørn Erevik.

VIF vant 2-1 over Frisk i sesongens første møte, og Erevik er ikke spesielt imponert over det Asker-laget har levert de siste kampene.

– Frisk er ubeseiret på bortebane denne sesongen, men har egentlig vært svake de siste tre kampene. Selv om to av dem har endt med seier har banespillet vært under pari. Så det blir nok en jevn og fysisk tøff kamp, mener Erevik.

– Jobben med å bygge Vålerenga opp igjen til å bli et storlag i norsk ishockey ser ut til å begynne å ta form?

– Jada. Vålerenga har fått inn noen nye eiere som har lommer nok til å kunne bidra økonomisk, og det har gjort at Vålerenga har kunnet ruste opp spillertroppen på en helt annen måte enn det vi har sett de siste sesongene. Så det Vålerenga-laget som er i Get-ligaen nå er ganske bra, sammenlignet med det vi har sett de seneste årene, mener han.