Eneste som ikke skulle på landslagsoppdrag – nå er han skadet

Jürgen Klopp må belage seg på å være uten sin viktige midtbanemann, James Milner, i opptil en måned.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Liverpool-manager Jürgen Klopp var ikke fornøyd etter kampen mot Manchester City søndag. Han sto nemlig foran en uke hvor hele førsteelleveren var borte på det han mente var meningsløse landslagsoppdrag.

Det vil si, alle elleve som startet mot Manchester City, bortsett fra James Milner som har gitt seg på det engelske landslaget.

Nå melder imidlertid Telegraph at den engelske midtbanespilleren vil være ute med en hamstringskade i opptil én måned.

Milner måtte forlate banen i første omgang i kampen mot Manchester City, og ble erstattet av Naby Keïta. Ifølge Telegraph frykter Liverpool at Milners skade skulle være enda mer alvorlig.

Veteranen har vært en viktig brikke på Klopps midtbane denne sesongen, og skaden kommer ubeleilig for den tyske manageren som søndag langet ut mot Nations League, som han mente sto i fare for å skade spillerne hans.

– Nå får jeg en pause, men det får ikke spillerne. De drar med landslagene. Det gjør livet veldig komplisert, sa Liverpools manager til Sky Sports, før han fulgte opp til ESPN:

– Guttene drar uheldigvis for å spille Nations League-kamper – den mest meningsløse turneringen i fotballverden. Vi håper de skal komme tilbake i fin form for å spille noen lettere turneringer, Premier League, Champions League og alt det der.

Matic også ute

Nemanja Matic er også skadet. Serberen på Manchester Uniteds midtbane har meldt i fra til Serbias landslagsjef Mladen Krstajic at han ikke kan spille Nations League-kampen mot nabo Montenegro.

Matic har likevel meldt sin ankomst i Podgorica, og ifølge Irish Mirror vil han trolig se kampen fra tribuneplass sammen med José Mourinho.

Det er ikke kjent hvorfor den hardt pressede Manchester United-manageren vil være til stede, men United har blitt koblet til serberne Sergej Milinkovic-Savic og Nikola Milenkovic, skriver avisen.