GIFT: I helgen giftet Anna Rasmussen og Jan Lossius seg
GIFT: I helgen giftet Anna Rasmussen og Jan Lossius seg Foto: Larsen, Håkon Mosvold

Anna Rasmussen (22) har giftet seg

Anna Rasmussen og Jan Lossius (25) ga hverandre sitt «ja» i helgen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vinteren 2017 gikk Jan Lossius ned på kne da han og Rasmussen var på kjærestetur sammen.

Frieriet ble dokumentert og vist i TV 2-dokuserien Bloggerne.

Siden den tid har paret avlyst drømmebryllupet hele to ganger, men i helgen ga de endelig hverandre sitt «ja».

«Tenk at jeg i dag er gift, det er helt utrolig. Dagen i går ble vellykket på alle mulige måter, og jeg er så glad og takknemlig dor at alt gikk så bra for seg», skriver nygifte Rasmussen i et blogginnlegg publisert søndag kveld.

Må punge ut

Det har den siste tiden stormet rundt bloggeren. I august ble det kjent at 22-åringen var blitt klaget inn til Forbrukertilsynet av en person som mener hun har hatt falske konkurranser på Facebook.

Det førte til et overtredelsegebyr på hele 100.000 kroner.

Rasmussen hevder at personen som klagde henne inn til Forbrukertilsynet lenge har vært ute etter å ta henne. Hun påpeker også at verken hun eller kjæresten Jan Lossius er kriminelle.

Likevel innrømmer hun at de har gjort en feil som nå har ført til et overtredelsesgebyr:

«Jan har innrømmet og lagt seg flat i forbindelse med at han har postet noen konkurranser som han ikke har trukket vinner raskt nok på. Resultatet er at jeg sitter med en bot fra Forbrukertilsynet på 100.000 kroner. Som er fryktelig urettferdige penger å betale for å være for sen ute med å trekke fem vinnere på Facebook, på konkurranser jeg ikke en gang trengte å ha»​​, skrev hun på bloggen.

Ikke lenger «Mamma til Michelle»

Måneden etter skrev Rasmussen selv at hun har besluttet å endre navn på bloggen.

«Mine dager som «MammatilMichelle» er over. Det er ikke meg lengre, og det er ikke den jeg vil være», startet Rasmussen blogginnlegget med.

Videre skrev hun at det den siste tiden har vært mye negativ fokus rundt bruken av datterens navn, og at hun har blitt beskyldt for å drive barnearbeid.

«Jeg lovet meg selv at jeg aldri skulle gi meg på at det var varemerket mitt og ingenting annet enn det, men nå orker jeg ikke mer. Det er ikke verdt det lengre

Rasmussen startet å blogge i 2012, da hun var 15 år og nybakt mor. Siden den tid har bloggen hennes «MammatilMichelle» blitt Norges største blogg, og Rasmussen har delt livet sitt i flere sesonger av TV 2-dokuserien «Bloggerne».