ENIGE: Anniken Jørgensen slapp å møte i retten etter at hun og artist Simen Auke har kommet til enighet.
ENIGE: Anniken Jørgensen slapp å møte i retten etter at hun og artist Simen Auke har kommet til enighet. Foto: Bendiksby, Terje

Anniken Jørgensen og Simen Auke inngikk avtale

Bloggeren Anniken Jørgensen må endre deler av innholdet i boken «Bare en natt til» etter at hennes tidligere venn og DJ Simen Auke følte at Jørgensen hadde krenket hans privatliv ved å omtale ham i boken.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den 30. september mottok Panta forlag en begjæring fra artist og DJ Simen Auke. Han krevde at bloggeren sin debut-bok «Bare en natt til» måtte trekkes fra markedet umiddelbart.

Dette var Anniken Jørgensen sterkt uenig i.

Løsning

Artisten reagerte på at han ikke ble varslet på forhånd om at han var omtalt i boken, og sa til TV 2 i forrige uke at det var direkte frekt å utlevere folk på denne måten.

Nå bekrefter partenes advokater at de har kommet til en løsning.

– Etter Aukes innspill er det blant annet enighet om enkelte redigeringer i boken i andre opplag, og ytterligere endringer i tredje opplag, skriver de i en pressemelding.

– Angrer ikke

Boken «Bare en natt til» gikk rett til topps på bestselger-listen, og har fått massiv oppmerksomhet de siste ukene.

I boken utleverer Jørgensen en rekke bekjentskaper. Bloggeren går blant annet inn i detalj på hvordan forholdet med Mikkel Christiansen i Broiler var, og kjærlighetssorgen hun opplevde da det ble slutt.

Det er måten Jørgensen utleverer en rekke mennesker på, som har skapt stor diskusjon. I VG ble boken blant annet omtalt som en skandale.

Fredag i forrige uke snakket Jørgensen ut i «Snakk med Linn Wiik». Der sa bloggeren at hun synes styret rundt bokutgivelsen var trist, men at hun ikke angret.

​– Det ble mye styr. Jeg hadde ikke forventet dette. Men jeg angrer ikke på at jeg ga den ut. Jeg hadde gjort det igjen, sa Jørgensen.