Sperret av lekeplass etter alvorlig voldshendelse

Politiet har sperret av en lekeplass i Tønsberg sentrum etter en alvorlig voldshendelse natt til søndag. Kriminalteknikere fra Kripos bistår i arbeidet i det som mistenkes å være en voldtekt eller et voldtektsforsøk.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Vi undersøker åsted for en mulig alvorlig voldshendelse, det er det vi vet så langt, sier Renate Tveite, politiadvokat i Sør-Øst politidistrikt til TV 2.

Politiet opplyser at de etterforsker saken både teknisk og taktisk med bistand fra Kripos. De vil heller ikke si noe om mulig skadeomfang til de involverte.

I en pressemelding fra politidistriktet søndag kveld går det fram at det var en kvinne som ble slått ned av en ukjent gjerningsperson. Videre opplyser politiet at de etterforsker saken som en mulig overfallsvoldtekt eller som et forsøk på dette.

– Kriminalteknikere har undersøkt et mulig åsted for å sikre eventuelle spor. Det er også utført rundspørringer i området. Politiet har foreløpig ingen mistenkte i saken, skriver politidistriktet i pressemeldingen.

– Vi har en fornærmet, men kan foreløpig ikke si så mye om vedkommende, sier politiadvokat Per Steinar Bungum til NTB.

Han sier politiet har funnet grunnlag for å etterforske saken bredt og at det av den grunn er nødvendig å være tilbakeholden med hvilke opplysninger som kan gis ut.

Politiet vet lite om hendelsen, og ber nå folk som har sett noe mistenkelig i området om å kontakte politiet.

– Alle som kan ha hørt eller sett noe mistenkelig i området i Storgata ved Torvet mellom klokken 02-04 natt til søndag bes om å ta kontakt med politiet, utdyper politiet til TV 2

(TV 2 / NTB)