Deportivo Alaves' Manu Garcia i ekstase etter å ha sikret en sensasjonell seier mot Real Madrid. Foto: AP Photo/Alvaro Barrientos)
Deportivo Alaves' Manu Garcia i ekstase etter å ha sikret en sensasjonell seier mot Real Madrid. Foto: AP Photo/Alvaro Barrientos)

Real madrid-nedturen fortsetter:

Sjokktap på overtid mot Alavés

Real Madrid er inne i en blytung periode. Overtidstapet mot Alavés gjør at storklubben nå har gått fire på rad kamper uten seier.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Alavés - Real Madrid 1-0

Julen Loptegui sliter stort med å få Real Madrid-skuten på rett kjøl etter at han tok over jobben i sommer. Lørdag gikk de hvitkledde på nok et ydmykende tap.

Hovedstadsklubben så ut til å ta med seg ett poeng fra bortemøtet med Alavés, men nesten fem minutter på overtid steg Manu Garcia til værs og headet inn vinnermålet etter en merkelig keeperopptreden av Thibaut Courtois i forkant.

Dermed endte det med en svært overraskende hjemmeseier i Baskerland.

Sevilla (0-3), Atlético Madrid (0-0), CSKA Moskva (0-1) og nå Alaves (0-1). Det er rekken over Real Madrid fire siste kamper. Null scoringer og kun ett poeng er altså fasiten på de fire siste.

Slike resultater lever man ikke lenge med i en klubb som Real Madrid. Særlig ikke når det er gått nesten sju timer siden sist hovedstadslaget hadde en scoring å juble for. Det er den verste måltørken Real har hatt siden 1985.

– Det er et spørsmål som interesserer dere, men det er ikke noe som jeg bekymrer meg over, sa Lopetegui da han fredag fikk spørsmål om han merker presset.

Den tidligere målvakten tok i sommer over trenerjobben på Santiago Bernabéu. Ansettelsen førte til at han ble sparket som Spanias landslagssjef få dager før VM i Russland.

– Jeg vet hvordan livet er som trener, spesielt i en klubb som Real Madrid, men vi vet også at det bare er oktober. Vi må ha et perspektiv på det hele og være rolige, sa Lopetegui videre i forkant av lørdagens tap.

Selv om Real Madrid er i krise for tiden, deler klubben tabelltoppen med Barcelona. Erkerivalen har heller ikke hatt en glitrende sesonginnledning, men får søndag muligheten til å få en luke på Real. Barcelona møter da Valencia borte..