King herjet i sterk Bournemouth-seier

Joshua King scoret to da Bournemouth knuste Watford.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Watford - Bournemouth 0-4

Nordmannen doblet antall ligamål denne sesongen da han prikket inn to scoringer mot Watford. Først fra straffemerket, så med et nådeløst hodestøt. 26-åringen var også involvert i det aller meste gjestene skapte i den imponerende borteseieren.

– Jeg har hatt et lite måltørke utenom straffene, så det var godt å score med hodet også, sier King.

Se alle scoringene i videovinduet øverst i saken.

King viste frem både muskler og teknikk da han kjempet seg inn foran Christian Kabasele, men forsvareren felte nordmannen innenfor sekstenmeteren. Dommer Jon Moss pekte på straffemerket og ga samtidig Kabasele hans andre gule kort for dagen. Dermed ble Watford redusert til ti spillere etter kun 33 minutter.

King tok straffen selv og satte den sikkert i mål til 2-0.

På 1-0-scoringen var den norske angriperen også involvert. King forserte langs venstreflanken før han slo et lavt innlegg inn i boksen. Fra kort hold bommet Callum Wilson, men David Brooks scoret på returen.

Like før pause var King igjen i begivenhetenes sentrum. Wilson slo et innlegg mot bakerste stolpe, og der var nordmannen sterk da headet inn 3-0. Hans fjerde ligamål for sesongen, og for øvrig det første som ikke har vært på straffe.

Bournemouth-herjingene fortsatte etter hvilen. Før to minutter var spilt prikket Ryan Fraser et innlegg inn mellom Watford-stopperne, og der var Wilson på plass med en følsom avslutning til 4-0.

Med kun spillere ble det en tung andreomgang for vertene. King kunne ha fått hat trick, men skuddforsøket etter 78 minutter ble stoppet av Ben Foster.

Watford startet sesongen glimrende med fire strake seirer, men står nå uten seier på de fire siste kampene. Bournemouth klatrer opp til en foreløpig femteplass etter lørdagens seier.

– Vi er veldig fornøyd med resultatet. Dette er et tøft sted å komme og Watford har vært i god form. Det var ikke en perfekt opptreden, men vi er glade, sier Bournemouth-sjef Eddie Howe.