Hadde englevakt under treningstur

Det kunne gått ordentlig galt for triatlon-utøver Melonie Norris og hennes treningskamerater tidligere denne uken.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se den utrolige videoen i videovinduet øverst.

Amerikanske Melonie Norris skal delta i Ironman-VM på Hawaii 13. oktober.

For å forberede seg til den vanvittige styrkeprøven har hun ligget i hardtrening hjemme i Charlotte i USA.

Hun var ute og syklet sammen med en liten gruppe tidligere denne uken, men underveis tok treningsturen en svært dramatisk vending.

En hjort ble nemlig påkjørt av en bil like foran dem, og slynget mot syklistene. Hjorten nærmest streifet dem, før den ble påkjørt på nytt av en bil som kjørende like bak dem.

Treningskamerat Peter Flur fikk fanget dramaet ved hjelp av kameraene han har festet på styret og setet. Han har gitt TV 2 tillatelse til å vise videoen.

Øverst ser du de vanvittige bildene da hjorten kom flygende.

Flur kommenterer hendelsen i Charlotte Observer.

– Jeg ser opp og ser denne tingen komme flygende mot oss. I noen sekunder skjønte jeg ikke hva det var for. Det skjedde så fort, og i akkurat i det øyeblikket ante vi ikke hva det var.

På videoen kan man se at hjorten springer ut av skogen like foran dem, før den blir meid ned momentant av bilen som kommer i motsatt kjørefelt.

Hjorten overlevde ikke, noe man forstår nå man ser videoen fra Flurs setekamera. Det stakkars dyret blir nemlig påkjørt på nytt av en annen bil like bak syklistene.

53-åringen forteller den amerikanske avisen at han fikk hakeslepp da han tittet på videoen etter at han var kommet hjem.

– Dette er de syke tingene vi ser når vi er ute og sykler. Det er fortsatt sjokkerende for meg å tenke på at vi faktisk opplevde dette, og at vi fanget det på video, sier amerikaneren.

Han er klar over at det kunne gått fryktelig mye verre.

– Vi forstår alle sammen at vi er utrolig heldige som ikke ble skadet. Det var først etter at jeg så videoen at jeg forsto hvor nær den var oss, og at den hadde horn. Dette kunne blitt så stygt.