SKYLDER PÅ REAL MADRID: Cristiano Ronaldo tror Real Madrid står bak en svertekampanje mot ham.
SKYLDER PÅ REAL MADRID: Cristiano Ronaldo tror Real Madrid står bak en svertekampanje mot ham. Foto: Marco Bertorello

Ellevill konspirasjonsteori: – Ronaldo hevder at Real Madrid står bak alt

Italiensk storavis med oppsiktsvekkende påstander etter voldtektsanklagene mot Cristiano Ronaldo.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Cristiano Ronaldo har havnet i skikkelig trøbbel etter at 34-åringen Kathryn Mayorga gikk offentlig ut i tyske Der Spiegel og anklaget fotballstjernen for en voldtekt i Las Vegas tilbake i 2009.

Ronaldo har hele tiden stått fast på at voldteksanklagene mot ham er oppspinn, og har svart med å saksøke den tyske avisen.

– Jeg benekter anklagene som blir rettet mot meg. Voldtekt er en avskyelig forbrytelse som strider mot alt jeg står for og tror på, skrev superstjernen på Twitter.

Men nå kommer det oppsiktvekkende påstander fra La Repubblica, Italias nest største avis, om at Ronaldo mistenker gamleklubben Real Madrid for å stå bak at Kathryn Mayorga gikk ut med angklagene om voldtekt.

Tror Real Madrid står bak «svertekampanje»
Ronaldo forlot som kjent Real Madrid til fordel for Juventus i sommer for én milliard kroner.

Det er imidlertid ikke bare voldtektsanklagene Ronaldo mistenker Real Madrid står bak.

– Ronaldo er helt overbevist om at det som skjer akkurat nå, (at han ble vraket til prisen som verdens beste, voldtektsanklagene, det røde kortet mot Valencia og sponsorene som vil forlate ham), er på grunn av en konspirasjonsteori der Real Madrid styrer alt og president Florentino Perez er den som trekker i trådene, skriver avisen, ifølge Football-Italia.

Avisen påstår i sin artikkel at Ronaldos forhold til Real Madrid brøt fullstendig sammen i desember i fjor da portugiseren ble tiltalt for skatteunndragelse, og klubben ikke støttet ham i etterkant.

Full støtte fra Juventus
Juventus på sin side ga nylig Ronaldo sin fulle støtte. 33-åringen er med i troppen som lørdag møter Udinese på bortebane.

– Jeg har kjent ham i tre måneder nå, og kan si at han i løpet av 15 års tid har vist en ro og profesjonalitet både på og utenfor banen, uttalte trener Max Allegri til Gazzetta dello Sport.

I en oppsiktsvekkende uttalelse skrev Juventus at Ronaldo blir satt pris på av alle i klubben.

– Cristiano Ronaldo har de siste månedene vist hvor profesjonell og dedikert han er, noe som settes stor pris på av alle i Juventus, skriver klubben på Twitter, og fortsetter:

– De angivelige hendelsene for nesten ti år siden endrer ikke denne meningen, som er delt av alle som noen gang har vært i kontakt med denne store mesteren.

Uttalelsen ble imidlertid mildt sagt mottatt med vantro på sosiale medier, og mange mente at klubben burde slette innlegget.