SLÅTT UT AV VIRUS: Mark Dempsey.
SLÅTT UT AV VIRUS: Mark Dempsey. Foto: Grøtt, Vegard Wivestad

Mark Dempsey sykmeldt på ubestemt tid

Kongsvinger-trener Mark Dempsey er sykmeldt etter å ha pådratt seg et virus.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

OBOS-ligaklubben Kongsvinger bekrefter i en pressemelding at A-laget må klare seg uten hovedtrener Mark Dempsey de neste ukene.

Daglig leder Espen Nystuen bekrefter at briten er sykmeldt.

– Mark Dempsey er sykmeldt på ubestemt tid, sier han.

Lokalavisen Glåmdalen skriver at treneren har vært helt eller delvis sengeliggende helt siden tapet mot Aalesund og frem til forrige torsdag.

– Det har vært noen veldig tøffe dager ... Etter veldig mange undersøkelser, viste det seg at jeg har et eller annet virus. Og det viruset har gjort at jeg har slitt voldsomt med den generelle formen, og jeg har i perioder vært veldig svimmel, sa Dempsey til Glåmdalen forrige torsdag.

Daglig leder Espen Nystuen ledet fredagens trening sammen med utviklingsansvarlig Trond Amundsen. Denne duoen vil også være på benken til helgens kamp mot Åsane der Nystuen vil ha hovedansvaret, skriver Eurosport.no.

– Sportslig er det ikke ideelt. Vi må prøve å stå sammen og gjøre det beste ut av det, sier Nystuen til Eurosport.no.

Mark Dempsey har en lang karriere som fotballtrener bak seg. Engelskmannen har vært både hovedtrener og assistentrener i Haugesund, assistenttrener i Molde, hovedtrener i svenske Djurgården og hovedtrener i Start.

Han overtok over Kongsvinger i juli etter å ha fått sparken i Start, og har ledet laget til en 8. plass så langt denne sesongen. Klubben ligger kun tre poeng unna en kvalifiseringsplass til Eliteserien.

Fem serierunder gjenstår i OBOS-ligaen.