– Keïta undersøkt for hjerteproblemer

Liverpool-stjernen Naby Keïta ble undersøkt for hjerteproblemer etter å ha forlatt banen på båre mot Napoli.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Liverpools midtbanestjerne Naby Keïta måtte forlate banen på båre i onsdagens oppgjør mot Napoli.

Se høydepunkter fra kampen øverst!

Han ble fraktet til sykehuset Antonio Cardarelli i Napoli, og ifølge italienske medier ble Liverpool-spilleren undersøkt for hjerteproblemer ved kardiologi-avdelingen ved sykehuset.

Legen Ciro Mauro, som er direktør ved kardiologi-avdelingen ved sykehuset, bekrefter at Keïta ble sjekket for hjerteproblemer.

– Han er ved god helse
– Keïta hadde ingen kardiologiske problemer. Det var problemer med ryggen, sier Ciro Mauro til italiensk radio, ifølge The Daily Mirror.

– Han gjennomgikk både en MRI og CAT-undersøkelse, og ingen problemer ble oppdaget. Det var ikke relatert til et kardiologiske problem. Spilleren forlot sykehuset med legenes beste forsikringer om at han er ved god helse, konstaterte han.

Liverpools manager Jürgen Klopp bekreftet på fredagens pressekonferanse at det var ryggen som sørget for at Keïta måtte forlate banen mot Napoli.

Tyskeren er usikker på om midtbaneprofilen vil rekke oppgjøret mot Manchester City førstkommende søndag.

– Han hadde muskelkramper i ryggen. Jeg er ikke 100 prosent sikker på om han blir klar. Vi må vente og se. Han kommer inn i dag, men jeg vet ikke om han kan gjøre noe. Det så ikke så alvorlig ut, så det er en sjanse, men jeg vet ikke, sa tyskeren.

– Det blir en tøff kamp
Klopp gleder seg til storkampen mot Manchester City, men innrømmer at det blir en svært vanskelig kamp på Anfield.

– Det er en hjemmekamp mot Manchester City, og det er alltid tøft. Selv 3-0 seieren i Champions League var tøff. 4-3 seieren føltes veldig bra, for det føltes som at de hadde vunnet 67 kamper på rad. Men de ga aldri opp og vi måtte score noen fantastiske mål for å vinne. Selv på 4-1 ga de ikke opp, sa han om City-kampen.

– Men nå ønsker vi å vise en reaksjon. Vi ønsket ikke å tape mot Napoli. Nå fikk vi følt på det å tape, og vi ønsker ikke den følelsen igjen, konkluderte han.