INGEN GOD START: Mats Zuccarello og et ungt Rangers-lag tapte for en av sesongens store Stanley Cup-favoritter.
INGEN GOD START: Mats Zuccarello og et ungt Rangers-lag tapte for en av sesongens store Stanley Cup-favoritter. Foto: Frank Franklin Ii

– Vi kan ikke surmule

Mats Zuccarello tar tapet i sesongåpningen med fatning.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

New York Rangers - Nasville Predators 2-3

Mats Zuccarello og New York Rangers fikk ingen god start på sesongen. Hjemme i Madison Square Garden ble det tap for Nashville Predators.

Laget fra "Music City" avgjorde kampen i tredje periode ved Colton Sissons. Zuccarello var tredje sist på pucken da Pavel Butsjnevitsj fikk seg et trøstemål like før i det som endte med et 2-3-tap for Rangers.

– Jeg synes vi spilte ganske bra, faktisk. Vi kjempet hardt. Vi har et ungt, nytt lag. Mange unge spillere. Å spille jevnt mot et sånt lag som Nashville som er favorittene til å vinne, så må jeg si at vi kjempet bra og all honnør til guttene, sier Zuccarello til TV 2.

Rangers misset for første gang på åtte år sluttspillet forrige sesong, og laget skal bygges opp til gammel storhet igjen av den nye treneren David Quinn. Zucca maner til tålmodighet.

– Det er aldri gøy å tape, men vi må se det store bildet. VI trenger tid på oss til å komme i gang. Det var godkjent med ny trener og ungt lag, men det er aldri akseptabelt å tape kamper. Det er ikke sånn at jeg sitter og er glad, men vi må se det positive. Vi har tre kamper på fire dager nå. Vi kan ikke surmule, sier Zuccarello, som noterte seg for 20 minutter med istid.

Rangers møter allerede natt til søndag Buffalo Sabres på borteis, før turen går videre til Carolina Panthers dagen etter.

– Vi spilte ikke på det nivået vi er ute etter. Vi møter et lag som er en av favorittene til å vinne Stanley Cup, så det var uten tvil en stor prøvelse. Jeg mener vi nølte litt. Jeg mener ikke at vi svermet rundt pucken som vi gjorde i sesongoppkjøringen, sier Quinn ifølge New York Daily News.

– Du ser fram til denne kampen hele sommeren og hele sesongoppkjøringen, og så står du ikke igjen med seier. Det suger, sier Mika Zibanejad til lagets hjemmesider.