Salahs gest til Ancelotti overrasket fansen

Mohamed Salah ga trøyen til Napolis trener Carlo Ancelotti etter nederlaget mot Napoli.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Liverpool måtte som kjent se seg slått 1-0 av Napoli i gruppespillet i Champions League onsdag kveld.

Se hvordan Liverpool ble slått øverst!

Men etter kampen skjedde det noe som forbauset Liverpool-supporterne.

Liverpool-stjernen Mohamed Salah ga sin trøye nummer elleve til Napoli-trener Carlo Ancelotti etter kampslutt. Vanligvis bytter som kjent stjernene trøyer med motspillerne.

Da dommeren hadde blåst av oppgjøret på San Paolo gikk Napoli-trener Carlo Ancelotti ut på gressteppet og møtte Salah. De tok hverandre i hånden, snakket litt sammen, og deretter ga altså Salah drakten sin til den italienske manageren.

Carlo Ancelotti strålte i sitt møte med pressen etter kampslutt – kanskje vel vitende om at han nå er eier av drakten til Salah i tillegg til de tre poengene mot Liverpool.

– Vi spilte veldig godt defensivt, og ga ingenting gratis bort til Liverpool. Vi hadde sjanser til å score tidligere, men vi timet scoringen veldig bra, uttalte en godt fornøyd Ancelotti på pressekonferansen etter kampen, ifølge The Daily Mirror.

At Salah ga drakten til Ancelotti overrasket mange supportere. Liverpool-fansen har tatt til Twitter for å uttrykke sin forbauselse.

– Det er første gang jeg har sett en manager spørre om drakten til en spiller. Carlo Ancelottis fikk Salahs, skriver en bruker på Twitter.