OSLO RUNWAY: Her er Tone Damli og Markus Foss sammen på Oslo Runway.
OSLO RUNWAY: Her er Tone Damli og Markus Foss sammen på Oslo Runway. Foto: Lise Åserud

Marerittet som aldri ender: – Flyttet inn til bestefaren

God kveld Norge (TV 2): Love Island-innspillingen er over og Tone Damli (30) kan reise hjem til Norge, men ikke til sitt hjem.

– Det går egentlig bedre nå enn det gjorde for en stund siden. Jeg hadde jo en periode der jeg syntes at alt dette var litt tungt, forklarer Tone Damli og referer til det svært omdiskuterte huskjøpet hun og Markus Foss (35) gjorde i 2015.

Bestefarens hus

I syv uker har Tone Damli vært på Gran Canaria. Der har hun ledet programmet Love Island.

Se God kveld Norge lørdager klokken 22.10 på TV 2 og TV 2 Sumo.

Nå skal hun reise tilbake til Norge, hvor hun møter en bosituasjon som ikke er ideell.

– Akkurat nå så bor vi i det gamle huset til bestefaren til Markus. Der bor vi inntil vi får bygget vårt eget, sier hun, men poengterer at ting kunne vært langt verre:

– Vi har god plass. Billie har sitt eget soverom. Hun storkoser seg der vi bor nå. Selv om det er et gammelt hus, så er det et flott hus. Vi har alle tingene våre der. Vi får bare være fornøyde enn så lenge.

Mareritt

Det hele startet da paret kjøpet et hus på Blommenholm i Bærum i 2015. Så ballet det på seg med ulovlig rivning og bøter.

Deretter ble deler av tomten lagt ut for salg. Denne ble nylig solgt for den nette sum av 7,2 millioner kroner, noe som var 750.000 kroner under prisantydning.

Tone innrømmer at alle overskriftene, alle opp- og nedturene og all ventingen har tært på henne, men det skal ikke ha tært på forholdet til kjæresteforholdet.

– Jeg synes at vi har takla det veldig fint, sier hun.