SKADER: Thea Næss og dansepartneren Ivo Havranek danser paso doble i Skal vi danse.
SKADER: Thea Næss og dansepartneren Ivo Havranek danser paso doble i Skal vi danse. Foto: Thomas Reisæter/TV 2

skal vi danse:

Thea Næss danser med smerter:
– Måtte endre dans rett før sending

Thea Næss måtte sjekke skaden hos Olympiatoppen og endre dansen i Skal vi danse.

Kickbokseren Thea Næss (33) og dansepartneren Ivo Havranek danset paso doble forrige lørdag og ble belønnet med 35 poeng av dommerne.

Endret dansen etter skade

Men det koster og danse til gull i Skal vi danse. Store smerter gjorde at danseparet måtte endre på dansen de hadde øvet inn.

– Ivo har fått en strekk i ryggen og jeg måtte sjekke en krampe hos Olympiatoppen. Det gjorde at vi måtte endre dansen fordi det begrenset oss, forteller Thea Næss til TV 2.

Vanskelig omstilling

Næss krysser nå fingrene for at de skal slippe å måtte gjøre det igjen.

HETT PAR: Thea Næss og Ivo Havranek øver seg på hete blikk til argentinsk tango. Foto: Pål Fredrik Pedersen
HETT PAR: Thea Næss og Ivo Havranek øver seg på hete blikk til argentinsk tango. Foto: Pål Fredrik Pedersen

– Det var ekkelt, fordi det er så intensivt når vi danser. Det å lære alle trinnene etter hverandre og plutselig endre et par trinn, kan ødelegge ting i hodet og sette ting ut av spill. Det var skremmende å kjenne på småskader, sier hun.

Het aften

Denne uken er det «het aften» som er tema i Skal vi danse, og Ivo og Thea skal danse en argentinsk tango. Når TV 2 treffer de i dansestudioet, øver de på hete blikk til hverandre. Begge er i trygge forhold og kjærestene deres har ingenting imot at det kan bli hett på dansegulvet.

– Mannen min har godkjent det og det samme er Ivo og kjæresten. Det her handler om å trekke frem noen følelser uten at det er oss to, avslutter Thea Næss med et smil.